Benefietfestival Popkoor Focus & Friends for Kika

Popkoor Focus verzamelt al haar muzikale vrienden en organiseert een Benefietfestival Popkoor Focus & Friends for Kika op zaterdag 2 november 2019 van 13.00-22.00 uur in het Haagse Koorenhuis!

Het Haagse Popkoor Focus presenteert dit keer een gezellig festival in het Koorenhuis Den Haag, Prinsengracht 27. Het doel van dit festival is samen een zo hoog mogelijk bedrag  voor Kika in te zamelen!

Het wordt een gezellig benefietfestival met o.a. optredens van Popkoor Focus, onder leiding van Loek van Kersbergen (o.a. bekend van Supervoices),  Popkoor Rebound, YMCA Popkoor, Mannenkoorts, Kwasikloos, Memories en vele anderen.

Met medewerking van de Haagse zangeres van het levenslied Coba, dramatisch sopraan Francis van Broekhuizen en Arjan van der Dussen (drummer/slagwerker in de Marinierskapel der Koninklijke Marine).  Verder gezellige workshops ballroomdansen, percussie, zang en Bollywood dansen, nog veel meer muziek, een unieke dienstenveiling en een loterij met leuke prijzen! Uiteraard gaan alle opbrengsten naar Kika!

Kanker is een van de ziekten waarmee nagenoeg iedereen in ons land vroeg of laat mee 

geconfronteerd wordt. Binnen de  kleine eigen gemeenschap van 50 koorleden is ieder van ons persoonlijk – dichtbij of iets verder weg –  geconfronteerd met deze zware ziekte. Dat is vreselijk moeilijk te bevatten, maar het lijkt nóg moeilijker te zijn als het om kinderen gaat. Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. We willen niet dat drie van de vier kinderen met kanker genezen. Nee, we willen dat ze allemaal genezen KiKa is het enige goede doel in Nederland dat onderzoek doet naar álle vormen van kinderkanker.

Het Koorenhuis ligt  in het centrum van Den Haag en is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en eigen auto, meerdere parkeergarages zijn op loopafstand.

Kaarten verkrijgbaar aan de deur a  € 3,- p.p.   Gasten kunnen in en uit lopen (dmv stempeltje) en ook de binnenstad bezoeken. Maak er vooral een gezellig dagje uit van;

de winkels, restaurantjes en cafeetjes van de Grote Markt zijn op 2 minuten loopafstand!

Kortom een muzikaal gevarieerd, niet te missen festival in de Haagse binnenstad voor een mega goed doel!

Datum: zaterdag 2 november 2019
Tijd: 13.00-22.00 uur
Plaats: Koorenhuis, Prinsegracht 27 Den Haag
Voor meer informatie en donaties Kika: www.popkoorfocus.nl

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag