Nieuwe namen Popradar’s Winterfest

Ook Schollenpop en singer-songwriter André Hazel  programmeren een podium. 

APA, Anemone, New Dosis Audio, André Hazel, Cas&Gaby, Jo Laureys (BE), Nelson (PT), Lukewarm Ocean, Popoulos, Callkoen en James Burki sieren de line-up van Popradar’s Winterfest. Tijdens Winterfest op zaterdag 30 maart tovert Popradar al haar oefenruimtes om tot kleine popzalen met een verscheidenheid aan genres.

In samenwerking met Schollenpop, het gratis toegankelijke popfestival van zes vrienden op het Zuiderstrand van Scheveningen, presenteert Winterfest de alternatieve Haagse indieband APA, de psychedelische Britpopband Anemone en de meeslepende rock van New Dosis Audio.

Tijdens Winterfest wordt gebruik gemaakt van een bijzondere locatie binnen het pand. Singer-songwriter André Hazel cureert een mooi, intiem programma in de Kapel van Popradar. Hij treedt zelf op en neemt daarnaast Cas&Gaby, de Belg Jo Laureys en de Portugees Nelson mee. De singer-songwriters vertegenwoordigen alle seizoenen van het jaar akoestisch in de Kapel.

Ook de fuzzy psych van Lukewarm Ocean, de Nederlandse punkrock van Popoulos, de reggae- en ska van Callkoen en de indiepop van James Burki zullen vertegenwoordigd zijn tijdens het festival in het oefenruimtecentrum in Loosduinen.

Door vrijwilligers samengesteld programma
Tijdens Winterfest word je verrast door een verscheidenheid aan genres binnen de Haagse muziekcultuur. Van jonkies die net hun donkere oefenhol uitkruipen, ouwe rotten die al 20 jaar binnen de muren van Popradar repeteren tot gevestigde acts die hun sporen binnen het Haagse al verdiend hebben tijdens de ontelbare evenementen die de stad rijk is. Het programma wordt voor het grootste deel samengesteld door vrijwilligers, die zelf bepalen hoe ze hun ruimte invullen.

Eerder werden Bandsessies (Share!, WhatEls, Twisted Olivier), Beyond The Moon, Cacatory, Dovestone Cult, Durango, Girlstalk, Invasion, Lifeless Past, Magic Moon, Melting Eyes, Suburbs, The Bad Tones, Warborn Waste, G.R.A.P., TABS, Defazer, Door32, Mad Jam, Silver Lining, Van Wanko en Deflour aangekondigd.

Workshops en masterclasses
’s Middags organiseert Popradar Music Support samen met Haagse muziekprofessionals  en muziekscholen verschillende workshops en masterclasses voor muzikanten. Het programma van Winterfest bestaat uit zo’n 60 acts. De rest van de line-up wordt de komende tijd bekend gemaakt. Winterfest start op zaterdag 30 maart om 15.00u en eindigt om 02.00u. Meer informatie vind je op www.popradar.nl/winterfest.

Winterfest wordt georganiseerd door Popradar Den Haag, voorheen Haags Pop Centrum. Popradar zorgt voor een levendige en diverse popscene binnen de stad. De organisatie beheert het grootste repetitieruimtecentrum van Den Haag en creëert nieuwe lokale, nationale en internationale kansen voor Haagse acts en muzikanten met Popradar Music Support.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten