Zesde editie Rewire x Korzo met Visible Cloaks en Pierre Bastien

Op 2 juni presenteren Haags avontuurlijk muziekfestival Rewire en het Korzo theater de zesde editie van hun concertserie Rewire x Korzo. Dit keer staat er een intieme editie op het programma met optredens van Visible Cloaks en Pierre Bastien. Samen verzorgen zij een avond vol warme, dromerige soundscapes en meeslepende visuals. Kaarten zijn nu verkrijgbaar via rewirefestival.nl/tickets.

Het uit Portland afkomstige producersduo Visible Cloaks presenteert deze avond het debuutalbum Reassemblage, waarin Japanse ambient, jaren ’80 pop en fragmenten uit de wereldmuziek worden gecombineerd tot een mix van organische en digitale sounds. Het album is ontvangen als één van de meest avontuurlijke releases van dit jaar, Pitchfork recenseerde het album als best new music. Live op het podium wordt het optreden ondersteund door visuals van kunstenaar Brenna Murphy. Visible Cloaks’ concert bij Rewire x Korzo is voorlopig het enige Nederlandse optreden.

Pierre Bastien bouwt zijn eigen machines, op het snijvlak van muziek en beeldende kunst, die hij live op het podium tot leven wekt. De Parijse kunstenaar werkte in het verleden met filmmaker Pierrick Sorin, modeontwerper Issey Mizake, zanger en componist Robert Wyatt en Aphex Twin (bij wie hij ook drie albums op zijn bekende Rephlex label uitbracht). Bastien is een van de meest invloedrijke experimentele musici van deze tijd, tijdens Rewire x Korzo presenteert hij zijn nieuwe werk ‘Quiet Motors’

Rewire x Korzo is de samenwerking tussen Haags muziekfestival Rewire en dans- en muziekpodium Korzo. De organisaties hebben de handen ineen geslagen en organiseren een serie dynamische avonden waarbij nieuwe muziek centraal staat. 

Rewire x Korzo #6
Vrijdag 2 juni

Line-up: Visible Cloaks, Pierre Bastien, Haron (dj)

Aanvang: 20:00

Tickets verkrijgbaar via rewirefestival.nl/tickets
Voorverkoop: €12 / €10,50 (CJP of UITpas) / €8 (studenten en onder 27 jaar)
Deurverkoop: €14 / €12,50 (CJP of UITpas) / €10 (studenten en onder 27 jaar)

Facebook event hier

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag