Extra kaarten voor Marco Borsato en Golden Earring

De strandconcerten van Marco Borsato en Golden Earring op het strand van Scheveningen zijn uitverkocht. De organisatie heeft vandaag bekend gemaakt voor beide concerten nog eens extra 1.000 tickets te kunnen aanbieden. De verkoop hiervan start zaterdag 20 augustus.

De organisatie heeft in overleg met de verantwoordelijke diensten het terrein aangepast zodat het mogelijk is om 1.000 extra bezoekers per avond toe te laten. Arwin Touw namens de organisatie LIVE on the BEACH: “Het is onmogelijk om aan alle vragen te voldoen maar met deze aanpassing kunnen we in ieder geval een groot aantal fans tegemoetkomen. Het is natuurlijk mooi om te zien dat iedereen er zo naar uitkijkt. Het beloven twee fantastische concerten te worden”.

Vrijdag 9 september staan naast Golden Earring ook de Haagse bands Piñata en Pat Smith op het podium. Op zaterdag 10 september zijn voorafgaande aan het concert van Marco Borsato optredens van Kenny B en Diggy Dex.

De verkoop van de extra kaarten start op zaterdag 20 augustus om 10:00 uur via de website.

Locatie:  Strand van Scheveningen t.h.v. noordelijk havenhoofd Den Haag

Deuren open: 17:00 uur

Tickets & informatie:
www.liveonthebeach.nl
€ 35,00 ( excl. servicekosten)

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag