Ruim 225.000 bezoekers genieten van de 35e editie Parkpop in het Haagse Zuiderpark

Den Haag, 28 juni – Den Haag sluit de laatste zondag van juni traditioneel af met alweer de 35ste editie van Parkpop. Ruim 225.000 bezoekers hebben met volle teugen genoten van optredens van o.a. Chef’ Special, Frans Bauer, Nico & Vinz en Orchestral Manoeuvres in the Dark. De grote verassing was uiteraard Frans Bauer in de line-up van het Haags festival. De zanger deed het Zuiderpark compleet versteld staan met zijn versie van het Haagse volkslied Oh Oh Den Haag en zijn vertolking van het nummer Du Hast van de Duitse formatie Rammstein.

Ruim 225.000 bezoekers hebben genoten van een goed verlopen Parkpop met een breed aanbod aan muziek en cultuur. Grote artiesten zoals OMD, Frans Bauer, Nico & Vinz en Chef’ Special maakten hun opwachting in het Zuiderpark. Naast de hoofdpodia presenteerde het festival wederom het Haags Podium met het beste wat Den Haag als Popstad nr.1 te bieden heeft.

Weekendje Music City The Hague
Met een uitverkochte editie van Night at the Park op zaterdag 27 juni en het traditionele Parkpop op zondag 28 juni komt er nu een eind aan een bomvol weekend popmuziek in Music City the Hague. De organisatie spreekt van een méér dan goed verlopen weekend met twee top festivals. Het weekendje Music City the Hague staat ook voor 2016 gepland.

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag