Eerste namen bekend Haags UIT Festival

SPINVIS, DANNY VERA EN JANNE SCHRA OP HAAGS UIT FESTIVAL
Zondag 6 september 2015

Muziek, dans, theater en nog veel meer – cultuur in Den Haag is springlevend. En dat vieren we zondag 6 september voor de 43ste keer met het Haags UIT Festival! Hiermee gaat het Haagse culturele seizoen feestelijk van start. De binnenstad is gevuld met diverse buitenpodia, verrassend straattheater, muziek, dans, cabaret, toneel en een markt vol informatie over en kortingskaarten voor het aankomende culturele seizoen.

Eerste namen bekend: Spinvis, Danny Vera en Janne Schra
Daarnaast geven bekende Nederlandse artiesten een voorproefje van hun geplande tour op het hoofdpodium aan het Lange Voorhout. Dit jaar verwelkomen we onder andere Spinvis & Saartje van Camp, Danny Vera en Janne Schra! En dit is slechts een hint van het bomvolle podiumprogramma!

Programmering Spuiplein
De verbouwingsplannen van het Spuiplein vragen dit jaar om een aangepast programma. Maar ook zonder stadsontbijt is hier veel te beleven! In Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui zijn onder andere voorstellingen van NDT 2 en Firma Mes te zien en kinderen kunnen lekker aan de slag in een workshop rond de voorstelling Het Schaap Veronica van NTjong. Ook in en rond de Nieuwe Kerk zijn er mooie optredens en leuke activiteiten. Zoals gewoonlijk rijdt de Rabobank-cultuurtrein de festivalbezoekers rond tussen het Lange Voorhout, de Hofplaats en het (aangepaste) Spuiplein.

De Hofplaats
Hét middelpunt voor jongeren is de Hofplaats. Beginnende en gevestigde artiesten in de muziek, dansers, dj’s: persoonlijk en divers is wat je dit jaar van de Hofplaats mag verwachten. Allerlei culturele instellingen voor jongeren presenteren zichzelf hier. Kom ook langs voor lekker eten en drinken!

Nieuw!
We hebben een nieuwe uitstraling en site. Dit jaar stimuleren we iedereen de (mobiele) website te gebruiken voor het programma, ook tijdens het festival. Zo beperken we drukwerk en afval. Tussentijds op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief via de website.

www.haagsuitfestival.nl

www.facebook.com/haagsuitfestival

www.twitter.com/haagsuitfest >> #HUF2015

Het Haags UIT Festival 2015 wordt mede mogelijk gemaakt door:
Gemeente Den Haag en Rabobank, en gesteund door PS Publiciteitsservice, Bureau Visueel,
Den Haag Centraal en Intro Personeel

goneout_facebook

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag