YOURSTAGE FESTIVAL 2015 GROOT SUCCES!

De zevende editie van het  Yourstage Festival was weer een groot succes! Onder een heerlijk zonnetje hebben duizenden jongeren genoten van muziek, zang, dans en toneel. Zowel het binnen als het buiten podium waren gevuld met acts van scholieren, die luid werden toegejuicht door het publiek. De Get On Stage voorstelling is gespeeld en werd opnieuw met daverend applaus beloond. Ook de opvoering van de musical Chicago van het Hofstad Lyceum werd enthousiast ontvangen door het publiek.

De  jongeren hebben zich vandaag ook zeer uitgebreid kunnen oriënteren op de Yourstage informatiemarkt. Verschillende culturele instellingen en scholen waren op het festival aanwezig om de scholieren een kijkje te geven in hun organisatie. Door middel van een schoolopdracht zijn de scholieren de verschillende tenten langsgegaan en hebben op deze manier nieuwe mogelijkheden ontdekt in de kunst en culturele sector voor vrijetijdsbesteding en beroepsopleidingen.

En last but not least, ook de winnaars van de Yourstage Music & Dance Awards zijn bekend. In de categorie band werd Death by Oxygen bekroond door de professionele jury. De beste singer-songwriter van dit jaar is Eli Jong. De speciaal voor dans samengestelde jury koos als beste act Erasmus Dansduo. Wij feliciteren alle winnaars en we zien hen op Parkpop, waar zij zullen gaan optreden!

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan onze website www.yourstage.nl

Yourstage wordt mede mogelijk gemaakt door: Fonds 1818, Stichting Boschuysen, Cuntuurschakel, Gemeente Den Haag, Madurodam, Prins Bernhard Cultuurfonds, VSB fonds, Stichting Zabawas, Theater de Vaillant en Musicon.

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag