JUBILEUM EDITIE KADEROCK GROOT SUCCES!

Het twintig-jarige jubileum van Kaderock was een enorm succes! Het heerlijke weer, de steengoede acts, een vrolijk vintage markt en het enthousiaste publiek vormden samen de ideale combinatie voor het festival. Duizenden bezoekers zijn op Kaderock afgekomen en werden niet teleurgesteld. De podia binnen en buiten waren de hele dag bezet door topacts. Het aantal bezoekers lag rond de 7000 over de hele dag.

De Crazy Rockers lieten zien na 50 jaar nog steeds een goede show te kunnen weggeven. Ook The Clarks, gepresenteerd door Johan Derksen onder de titel “Pioniers van de Nederpop”, traden op met een keur aan gastartiesten zoals Frans Krassenburg (ex-Golden Earrings), Rudy Bennett van The Motions en Theo van Es van The Shoes. Het was een geweldig optreden en de presentatie van Johan Derksen was scherp en gevat. Een wat gevoelige set Americana werd verzorgd door Smutfish en werd goed ontvangen door het publiek. Niet alleen de acts op het buitenpodium werden drukbezocht, ook binnen stond het bomvol. The rockband Machine Makes Men en The Wishing Well, bestaande uit maar liefst 13 muzikanten, speelden de Musicon zaal plat. Maar ook Hans Vandenburg ontving luid applaus voor zijn intieme en geestige set. Daarna volgde meer diverse acts zoals Dyzack, de populaire singer-songwriter en de hiphopformatie Prinsenkind.
Ondertussen speelde op het buitenpodium van Kaderock Hallo Venray. Zij toonde maar weer eens aan waarom deze band landelijke bekendheid geniet. Henk Koorn en zijn mede trawanten lieten weer een puike set horen met oud en nieuw materiaal.
De Suburbs speelden de sterren van de hemel met gastzanger Tim Akkerman.
Het afsluitende optreden werd verzorgd De Kraaien bekend van de hit ‘Ik vind je lekker’.
Over de dag verspreid waren er nog veel meer geweldige optredens.

Jong en oud heeft op Kaderock genoten van verschillende bands uit verschillende generaties en verschillende genres. Het was precies zoals Kaderock moest zijn, een feest voor iedereen!

Kaderock werd mede mogelijk gemaakt door: Sena, Fonds 1818, Gemeente Den Haag, Stichting Norma, Fonds voor de Podiumkunsten, Popunie, Kunstbende, Ready to play, Prins Bernhard Cultuurfonds, Den Haag FM, Muziekschool aan de kade, Jupiler en Musicon.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag