do. aug 22nd, 2019

Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

ROCK HISTORY TOUR 6 Mei is een ‘Rock Special!

1 min read

Onze Rock History Tour van zaterdag 6 mei is anders dan anders. We rijden een aangepaste route met daarin o.a. de onthulling van de Golden Earring muurtekst en een optreden van Rinus Gerritsen and Friends. Laat je verrassen en boek één van de laatste tickets (mail of bel).

NIEUW! Indorock History Tour

In samenwerking met Den Haag Marketing en de Tong Tong Fair hebben we de Indorock History Tour ontwikkeld. We rijden – bij voldoende belangstelling – 3 tours van plusminus 2 uur. Medewerking van o.a. Hans Consten, Eddy Chatelin en Peter de Ronde. Voor de muziek hebben we de onvolprezen Matto Kranenburg en de prachtige Indische zangeres Eva van der Zanden!

13 mei – try-out tour voor Sobat lezers. Vertrek Marcello’s Art Factory. Prijs € 39,95

27 mei en 3 juni – voor iedereen. Vertrek Tong Tong. Prijs 44,95

Prijzen inclusief hapje, drankje en indorock presentje.

Laat je verrassen en boek een ticket (bel of mail Marcello).

Vertrektijden, prijzen en andere informatie vind je natuurlijk op de Rock History Tour pagina.