2e voorstelronde DJ’s NMNH Summer Festival

NMNH-Summerfestival-2024-voorsteldj2-stappenindenhaag

Eerder stelden we al drie energieke DJ’s voor die op zaterdag 20 juli zullen draaien op het NMNH Summerfestival. Maar er is natuurlijk meer! Want er betreden meer grootheden de podia op het Malieveld. Deze dame en twee heren stonden eerder al op de uitverkochte en succesvolle strandedities van NMNH in Scheveningen en nu maken ze hier hun rentree! Eigenlijk hebben ze helemaal geen introductie nodig, maar wat achtergrond info is altijd leuk. Ook leuk is dat de bovenstaande foto’s gemaakt zijn op eerdere edities van NMNH.

Wie is Len Faki?
Techno Pionier Len Faki is een DJ, producer en eigenaar van een platenlabel en hij is een van de meest opvallende en gewilde artiesten in de huidige technowereld. Hij is een internationale ster, wiens producties en remixes worden gedraaid door de grootste namen in de techno. Sinds de opening in 2004 is hij resident-DJ in Berghain, Berlijns top technoclub, wat hem open en creatief houdt als DJ en producer. Zijn sound blijft zich ontwikkelen zonder de energie en passie te verliezen die hij in zijn sets stopt. Zijn optredens zijn een audiovisueel avontuur, waarbij hij niet alleen voor het publiek speelt, maar samen met hen een show neerzet.

Al voordat hij in 2003 naar Berlijn verhuisde, had Len Faki ervaring met het runnen van twee succesvolle technolabels, Monoid en Feis. Deze productieve jaren legden de basis voor zijn verdere carrière.

Zijn droge maar communicatieve stijl onderscheidt hem als een ware gentleman achter de draaitafels, een artiest wiens sets gebaseerd zijn op rauwe passie en schoonheid, die met zijn vingertoppen de dansvloer aanvoelt, anticipeert en erupties veroorzaakt.

Stappen in Den Haag, maakte voor het eerst kennis met de getalenteerde Len op een STUG technofeest in het Paard, waar hij onze technoharten veroverde. We bleven hem volgen en twee jaar geleden kwamen we hem met minder haar, maar met een dubbele uitstraling en een dosis ervaring tegen op het NMNH strandfestival 2022
Len Faki staat op de techno stage van 15.30 -17.00 uur.

Wie is ONYVAA?
De in Los Angeles geboren en in Parijs gevestigde ONYVAA is een van de nieuwste technotalenten van Europa. DJ, producer en eigenaar van haar Parijse undergroundlabel Passeport Records. Passeport is een platform voor haar om originele producties uit te brengen met volledige creatieve vrijheid, geïnspireerd door geluiden van over de hele wereld. Haar sound bestaat uit sterke, drijvende techno met invloeden uit Detroit en dub, gecombineerd met een overvloed aan analoge elementen. Door haar passie voor veldopnames verzamelt ze organische geluiden waar ze ook gaat. Ze mag dan nieuw zijn in de scene, maar haar no-nonsense techno heeft al veel bewonderaars gewonnen.
ONYVAA staat op de techno stage van 14.00 -15.30 uur.

Wie is Kobosil?
Als je het vandaag de dag over Kobosil hebt, moet je het hebben over levensdoelen: kunstenaar worden en zijn. Max Kobosil, geboren in 1991, groeide op in Berlijn in de tijd van structurele veranderingen na de val van de muur (Wende). Hij ontdekte techno toen het van een subcultuur naar moderniteit overging en was vanaf het begin vastbesloten om zijn bijdrage te leveren aan de stad en het genre. Zijn eerste bezoek aan Berghain was het startpunt voor alles wat volgde. “Op mijn 17e draaide ik al house en techno en had ik wel eens van de club gehoord. Toen ik 18 werd, ging ik voor het eerst, en na drie uur in de rij te hebben gestaan, kwam ik eindelijk binnen. Ik realiseerde me snel: ‘Dit is iets bijzonders – deze club en de mensen maken het verschil. Ik wil hier een artiest zijn, niet alleen een bezoeker.’ Uiteindelijk ontmoette ik nd_baumecker en andere medewerkers, en ondanks het leeftijdsverschil zaten we direct op dezelfde golflengte.”
Kobosil staat op de techno stage van 19.30 -21.30 uur.

De laatste tickets voor het NMNH Summerfestival op het Malieveld zijn te koop via deze LINK

We houden jullie zoals altijd op de hoogte via de nieuwspagina’s, social media en natuurlijk de GoneOut App voor Android en iOS. Op de dag zelf is de timetable beschikbaar.

Wil je op de hoogte blijven van Haagse evenementen waar (live)muziek in de hoofdrol staat? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag