Even voorstellen: Ken je deze drie van het DJ’s NMNH Summer Festival al?

NMNH-Summerfestival-2024-voorsteldj1-stappenindenhaag

Stappen in Den Haag wil graag drie energieke DJ’s even voorstellen, welke onder andere op zaterdag 20 juli zullen draaien op het NMNH Summerfestival op het Malieveld. Bereid je voor op een onvergetelijke muzikale reis met Klangkuenstler, Hot Since 82 en Luca Agnelli. Deze drie meesters van de elektronische muziek brengen ieder hun unieke geluid en vibe mee, en zullen de menigte in beweging brengen met hun spectaculaire sets. Dit wordt een evenement vol passie, adrenaline en onvergetelijke momenten. Zorg dat je erbij bent en mis deze legendarische performances niet!

Wie is Klangkuenstler?
Klangkuenstler is een dynamische Duitse DJ en producent van elektronische muziek, gevierd om zijn opzwepende technotracks met diepe baslijnen, ingewikkelde percussie en atmosferische elementen. Bekend om zijn energieke liveoptredens, heeft hij een toegewijde schare fans en steun van top-DJ’s verzameld, waarmee hij zijn status als pionier in de elektronische muziekscene heeft gevestigd.
Klangkuenstler is de afsluiter van de technostage van 21.30 – 23.00 uur.

Wie is Hot Since 82? 
Hot Since 82 is een gerenommeerde naam in de wereld van elektronische muziek. Zijn carrière als DJ/producer is exponentieel gegroeid, van het draaien van 12-uursets op 17-jarige leeftijd in zijn geboorteplaats Barnsley (Verenigd Koningkrijk) tot het worden van een artiest met miljoenen streams.
Wat is het geheim? Hij zegt… “Emoties in een plaat zijn alles voor mij. Ik hou van interactie met het publiek. Mijn missie is om mensen mee te nemen op een reis en te hopen dat ze ervan genieten en zich verlicht voelen als ze weggaan.”
Hot Since 82 is de afsluiter van de housestage van 21.30 – 23.00 uur.

Wie is Luca Agnelli?
Luca Agnelli, afkomstig uit Toscane (Italië), is een DJ en producent in constante evolutie, altijd op zoek naar nieuwe doelen en meer uitdagingen, waarbij hij ongebruikelijke paden verkent en innovatieve talen uitvindt. Eclectisch, creatief, nieuwsgierig en meeslepend, Luca heeft een unieke stijl die passie en adrenaline, dromen en emoties overbrengt. Hij classificeert zijn geluid niet binnen precieze grenzen, maar het is vrij gemakkelijk om house-roots met hedendaagse techno te herkennen.
Luca Agnelli staat op de hardtechno stage van 17.00 -18.30 uur.

De laatste tickets voor het NMNH Summerfestival op het Malieveld zijn te koop via deze LINK

We houden jullie zoals altijd op de hoogte via de nieuwspagina’s, social media en natuurlijk de GoneOut App voor Android en iOS. Op de dag zelf is de timetable beschikbaar.

Wil je op de hoogte blijven van Haagse evenementen waar (live)muziek in de hoofdrol staat? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag