NMNH BEACHFESTIVAL VERHUISBERICHT

NMNH-Summerfestival-malieveld-2024-stappenindenhaag

Het NMNH Beachfestival verruilt het Scheveningse strand voor het iconische Malieveld in Den Haag! Hoewel de naam verandert naar het NMNH Summerfestival 2024, blijft de datum, zaterdag 20 juli 2024, en het aanvangstijdstip van 13.00 uur ongewijzigd.

Waarom van het STRAND naar de STAD?
Ondanks de intensieve inspanningen en samenwerking met de strandbelanghebbenden, was het helaas niet haalbaar om het evenement op het strand door te laten gaan. Dit vanwege onvoorziene factoren buiten de macht van NMNH. Echter het meest spectaculaire festival van het jaar afblazen was geen optie. NMNH heeft alles op alles gezet om een geschikte alternatieve locatie te vinden en met trots kunnen wij aankondigen dat het festival zal plaatsvinden op het Malieveld in Den Haag. Dit terrein heeft al vele grote namen mogen verwelkomen en nu voegen wij met NMNH trots aan dat lijstje toe.

Maar verhuizen naar het Malieveld heeft ook zo zijn voordelen voor de bezoekers:

  • Groen en gastvrij: Een natuurlijk en geschikt terrein voor het NMNH Summerfestival.
  • Geen zandproblemen meer: Geen zandkorrels meer op plekken waar je ze niet wilt hebben.
  • Gemakkelijk bereikbaar: Geen overvolle tram naar Scheveningen meer; het Malieveld is op 5 minuten loopafstand van Den Haag Centraal Station.
  • Kom met openbaar vervoer: Trams en bussen stoppen voor de deur of bij Den Haag Centraal Station wat een eindstation is voor treinen, sprinters en metrolijn.
  • Nabij de Haagse binnenstad: Na afloop nog een drankje doen in de gezellige binnenstad, op loopafstand.
  • Milieuvriendelijk: Vaste stroompunten in plaats van dieselaggregaten.

We hopen dat jullie deze wijziging begrijpen en kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op het Malieveld voor wederom een spectaculair evenement. Maar heeft NMNH ooit teleurgesteld? Nee, toch? Denk aan al die NMNH evenementen door het land, waaronder in Den Haag al twee keer met een uitverkocht festival op het strand, een uitverkocht NMNH Kingsday in het Zuiderpark en de succesvolle house edities in een Colorado Charlie..

Dankbetuigingen
NMNH en Stappen in Den Haag bedanken de gemeente Den Haag voor hun medewerking. Ook danken wij onze bezoekers voor hun begrip. Ondanks de locatieverandering blijven we vastberaden om een onvergetelijke ervaring te creëren die onze community samenbrengt en versterkt. Stappen in Den Haag is trots op het organisatorische vermogen en doorzettingsvermogen van NMNH.

De laatste tickets voor het NMNH Summerfestival op het Malieveld zijn te koop via deze LINK

We houden jullie zoals altijd op de hoogte via de nieuwspagina’s, social media en natuurlijk de GoneOut App voor Android en iOS. Op de dag zelf is de timetable beschikbaar.

Wil je op de hoogte blijven van Haagse evenementen waar (live)muziek in de hoofdrol staat? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten