Studentenstad Den Haag viert de vrijheid op het Bevrijdingsfestival

Den Haag, 20 april 2023 – De HI The Hague Student Experience is terug! Groter en beter: vrijdag 5 mei zal het feest in de Student Experience op het Haagse Bevrijdingsfestival weer losbarsten. Er zijn studentikoze activiteiten van Haagse studenten- en sportverenigingen en de hoger onderwijsinstellingen. En er is volop muziek! Studenten-dj’s draaien de hele dag door, dus de voetjes kunnen van de vloer op het Malieveld.

In Den Haag, de stad van vrede en recht, weten we hoe belangrijk vrijheid is. Vrijheid – waaronder de vrijheid om te studeren – is niet overal vanzelfsprekend. Daarom komt studentenstad Den Haag samen in de HI The Hague Student Experience, om vrijheid te vieren en elkaar te ontmoeten.

Waar is het feestje?

De HI The Hague Student Experience biedt van 12.00 tot 20.00 uur een vol programma met sportieve, creatieve en behendigheidsactiviteiten. De hele dag verzorgen finalisten van de Student DJ Contest 2023 energieke optredens – stilstaan is dus geen optie. Check de line-up van Bevrijdingsfestival Den Haag (filter op HI The Hague Student Experience) of kijk op www.hithehague.nl om te weten wat je te wachten staat. En om 19.00 uur geeft de winnaar van de Student DJ Contest WEZZ, student van Inholland Den Haag, een show op het Sena Performers Stage! Voor de gehele line-up download gratis de Goneout app.

Ontmoet elkaar op The Yellow Bench

Er zijn ook Yellow Bench-ontmoetingen. The Yellow Bench is op weg om een wereldwijd symbool te worden van een waardevol gesprek – een gesprek dat er echt toe doet. Omdat veel overwonnen kan worden door met elkaar te praten en begrip te tonen. The Yellow Bench wil mensen verbinden, waar je ook vandaan komt. Het concept is ontstaan in Den Haag tijdens de Invictus Games en de bankjes staan voor jou klaar; laat je verrassen door een bijzondere ontmoeting!

Eye Tracking

Wil jij bijdragen aan echt wetenschappelijk onderzoek? Dat kan! In het Psychology Lab on Wheels van de Universiteit Leiden kun je meedoen aan een kort onderzoek over kijkpatronen bij social media-video’s.

Daarnaast is er is nog veel meer te zien en doen in de HI The Hague Student Experience. Kom met ons de vrijheid vieren!

Over HI The Hague

Den Haag is een aantrekkelijke studentenstad met een breed hoger onderwijsaanbod en met meer dan 30.000 studenten uit binnen- en buitenland. Voor de komende jaren is Den Haag hun thuis. Om de studenten te verwelkomen in de stad organiseert HI The Hague het hele jaar door activiteiten om elkaar te ontmoeten en de leuke plekken in Den Haag te ontdekken. Festivals, feest, muziek, kunst, theater, film, borrelen en samen eten. Maar ook taal, sport en gezondheid. Kortom: fun én serious!

Voor alle studenten feesten download gratis de GoneOut app, de app voor de feestende student.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag