THE LIFE I LIVE MAAKT LINE-UP VOOR KONINGSNACHT COMPLEET

Met tien extra namen voor op de podia in de binnenstad én de DJ’s voor de Powered by PAARD – Silent disco op het Lange Voorhout, is de line-up voor THE LIFE I LIVE 2023 compleet. Op 26 april komen naast MEROL, sor en Suze Ijó o.a. ook Elephant, CHARLOT, Mama Africa Soundsystem, Dragonfruit, Silver Lake en Nathan Kalish erbij. Al eerder werden o.a. Wodan Boys, Gotu Jim, Prins S. en De Geit, WIES, Babs en Sunfire bevestigd voor het festival. Check de gehele line-up op thelifeilive.nl.

POPSTAD DEN HAAG
Op de podia op het Buitenhof, Noordeinde, Lange Voorhout en aan de Hofvijver presenteert THE LIFE I LIVE een uitgebreid palet aan genres en stijlen van opkomende en bekende artiesten. Naast namen met (inter)nationale bekendheid als Nathan Kalish en Kay Slice zien we ook veel local heroes als Wodan Boys, Stringcaster, Prins S. en De Geit en Flaire terug in de line-up. Met al deze Haagse roots onderstreept THE LIFE I LIVE de identiteit van Popstad Den Haag als broedplaats voor talent en authenticiteit. De Haagse muziekcultuur is uniek, al tien edities presenteert THE LIFE I LIVE tijdens Koningsnacht het geluid van nu en de toekomst en is trots op de programmering van deze elfde editie.

MUZIKALE ONTDEKKINGEN EN GIGA SILENT DISCO
THE LIFE I LIVE is een ontdekkingsfestival voor de muziekliefhebber. Op de podia kom je rock, hiphop, soul, afrobeat, roots, blues, bluegrass, indie, beats, indiepop tegen. PAARD programmeert de twee keer zo grote Silent Disco op het Lange Voorhout met de Jive Club, Très Bien, Night School, Zeus en eindigt van 00:00u tot 01:00u met 80s 90s Nullies. Deze logische muzikale samenwerking vult aan waar er deze editie ook flink geschrapt moest worden en er geen festivalpodia staan op het Kerkplein en de Grote Markt. De evenementensector heeft te maken met een torenhoge inflatie en schaarste in productionele middelen, subsidies en sponsors. Toch staat er voor het publiek weer een bijzondere line-up klaar. Een klein productieteam werkt hiervoor nauw samen met veel partners in de stad. Naast het festivalprogramma zal ook de Haagse horeca in de binnenstad zich van haar beste kant laten zien en iedereen een warm welkom heten.

11 EDITIES THE LIFE I LIVE
Den Haag heeft een rijke pophistorie. THE LIFE I LIVE is vernoemd naar de gelijknamige hit die de Haagse band Q65 in de jaren zestig scoorde. Met het koningsnachtfestival wordt jaarlijks Den Haag als popstad gevierd. Vanaf de start in 2011 is het een feest voor de stad en door de stad. Bands waar het rond gonst, die op het punt staan van doorbreken of onlangs doorgebroken zijn, acts met een verhaal, herkenbaarheid en aantrekkingskracht. De afgelopen jaren heeft het festival onder meer Chef’Special, Typhoon, Jett Rebel, Jungle by Night, Extince, Kensington, Jeangu Macrooy, Sef, Klangstof, Donnie, Son Mieux, Spinvis, My Baby, Kraantje Pappie, Daryll-Ann, Sven Hammond, Gallowstreet op de festivalpodia begroet. Dit jaar wordt het eerste hoofdstuk van het nieuwe decennium toegevoegd aan THE LIFE I LIVE.

THE LIFE I LIVE: KONINGSNACHT 
Woensdag 26 april 2023 | vanaf 19.00 uur
Binnenstad Den Haag | gratis toegang
Meer informatie: www.thelifeilive.nl

070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten