Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Festival TREK biedt podium aan talent uit regio Den Haag

2 min read

Gezocht: Singer-songwriters, akoestische bandjes, kleinkunst-, dans- en theateracts

Utrecht, 7 maart – Festival TREK, het grootste rondreizende foodfestival van Nederland, is voor komend seizoen op zoek naar talent. Van 8 tot en met 10 september komen creatieve acts in aanmerking voor een podiumplek in het Westbroekpark. Festival TREK staat – naast een gevarieerd aanbod van de mooiste mobiele foodtrucks – garant voor verrassend entertainment van jonge theatermakers, kleinkunst- en muzikaal talent. In het stadspark is veel ruimte voor acts en optredens van regionaal talent. Festival TREK roept daarom alle singer-songwriters, (semi-akoestische) bandjes, kleinkunstenaars, creatieve dans- en theateracts uit de regio op om zich aan te melden via de website.

Groot aanbod talent
Op het festivalterrein is er naast het overdekte hoofdpodium een extra podium gecreëerd, waar uiteenlopende acts acte de présence zullen geven in een ontspannen setting. Ook zijn er optredens mogelijk in de intieme theatertent. “Ik ben er trots op dat we komende zomer nog meer lokaal talent de kans geven om hun kunsten aan een breed publiek te vertonen. Schrijf je act daarom snel in en wellicht verwelkom ik jullie in het Westbroekpark om te schitteren op één van de podia van Festival TREK”, aldus de ‘BurgeRmeester van TREK’.

Festival TREK bezoekt 8 steden
Festival TREK bezoekt komende zomer 8 van Nederlands’ mooiste stadsparken. Een lang weekend worden de parken omgetoverd tot grote openluchtrestaurants, waarbij er veel aandacht is voor de beleving van de bezoekers. Het entertainmentteam heeft inmiddels een doorlopende programmering gekregen. Acts en optredens variëren van intieme podiumoptredens, tot de lekkerste disco klassiekers van de DJ, en van bijzondere dansacts, tot goocheltrucs van jonge theatermakers. Ook voor de kleinste bezoekers is er genoeg te beleven; zo zijn er op het terrein diverse oudhollandse spelletjes te vinden en staat er in elk stadspark altijd een nostalgische kermisklassieker.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag