Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

WEZZ wint Student DJ Contest!

2 min read

Den Haag, 1 maart 2023 – In een bomvol Paardcafé toonden zeven veelbelovende dj’s dinsdagavond 28 februari hun talent aan een professionele jury. En de winnaar is… WEZZ! WEZZ staat bekend om zijn kenmerkende stijl van bass-loaded sets en mix van groovy geluiden met Latin-elementen.

Valentijn Schulz van De Haagse Hogeschool organiseert deze jaarlijkse HI The Hague Student DJ Contest: “Het niveau lag dit jaar weer heel hoog. WEZZ zette de zaal op zijn kop. Met zijn positieve vibes en energieke show kreeg hij het hele publiek aan het dansen.” Mun Oz en Niek haalden het nét niet: “De jury had lang de tijd nodig om tot een beslissing te komen omdat zij technisch en qua originaliteit ook heel hoog scoorden.”

Florian Wessiepe, aka WEZZ en student International Creative Business bij Inholland Den Haag, is ‘over the moon’: “Deze DJ Contest winnen is een droom die uitkomt. Als 12-jarige jongen droomde ik er al van om op grote podia te staan en nu, jaren later, gaat het eindelijk gebeuren. En dat gevoel is onbeschrijfelijk. Hard werken, veel oefenen en toewijding heeft mij nu hier gebracht, en ik kan niet wachten om te zien waar deze reis naartoe gaat. Bedankt aan iedereen die me steunt!”

Ook meegaan op de flow van nieuw dj-talent? WEZZ, Mun Oz, Niek, de andere finalisten én de winnaar van vorig jaar – HALO – draaien op 5 mei in de HI The Hague Student Experience op het Bevrijdingsfestival Den Haag. WEZZ is dit jaar ook te zien en horen op Den Haag Outdoor (juni) en het Green Garden Festival (augustus).

Ook meedoen?

De Student DJ Contest levert ieder jaar sensationele nieuwe talenten op. Ieder jaar laten opkomende dj’s aan een professionele jury zien wat ze waard zijn. Voor een bijzondere prijs: in één keer beroemd worden in Den Haag en omstreken.

De Student DJ Contest is een event van HI The Hague

Den Haag is een aantrekkelijke studentenstad met meer dan 30.000 studenten uit binnen- en buitenland. Voor de komende jaren is Den Haag hun thuis. Om de studenten te verwelkomen in de stad organiseert HI The Hague het hele jaar door activiteiten om elkaar te ontmoeten en de leuke plekken in Den Haag te ontdekken. Festivals, feest, muziek, kunst, theater, film, borrelen en samen eten. Maar ook taal, sport en gezondheid. Én deze Student DJ Contest. Kortom: fun én serious!

HI The Hague is een initiatief van Platform Student & Stad. Dit platform is een samenwerking van alle Haagse hoger onderwijsinstellingen, de gemeente Den Haag en studenten(organisaties). De inzet is het studentenklimaat en de voorzieningen voor alle Haagse studenten te optimaliseren. Alle activiteiten in Den Haag voor studenten kun je vinden in de studentenapp Studar.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten