Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Wie van deze dj’s is binnenkort beroemd in Den Haag?

2 min read

Den Haag, 21 februari 2023 — De selectie is bekend: zeven veelbelovende dj’s gaan strijden om dit jaar de Student DJ Contest te winnen! Dinsdag 28 februari nemen zij het tegen elkaar op in het Paardcafé. De winnaar treedt komend festivalseizoen op voor bijna 100.000 bezoekers van vier Haagse festivals. Dus kom ze op 28 februari aanmoedigen en zorg ervoor dat de beste wint!

De Student DJ Contest levert ieder jaar sensationele nieuwe talenten op. Dit jaar laten zeven opkomende dj’s aan een professionele jury zien wat ze waard zijn. Voor een bijzondere prijs: in één keer beroemd worden in Den Haag en omstreken. De dj’s met het enthousiaste publiek maken de meeste kans om te winnen, dus kom en dans, applaudisseer, shout, scream en help de nieuwe talenten naar de top. Wil je alvast weten wie de finalisten zijn? Check deze pagina op de website Study in The Hague.

Finale: 28 februari om 19.00 uur in Paardcafé

De finale van de Student DJ Contest is op dinsdag 28 februari om 19.00 uur in het Paardcafé (Prinsegracht 12). De entree is gratis. Kun je er niet bij zijn? Check dan het Bevrijdingsfestival (mei), Den Haag Outdoor (juni) en het Green Garden Festival (augustus) om de winnaar te zien shinen.

De Student DJ Contest is een event van HI The Hague

Den Haag is een aantrekkelijke studentenstad met meer dan 30.000 studenten uit binnen- en buitenland. Voor de komende jaren is Den Haag hun thuis. Om de studenten te verwelkomen in de stad organiseert HI The Hague het hele jaar door activiteiten om elkaar te ontmoeten en de leuke plekken in Den Haag te ontdekken. Festivals, feest, muziek, kunst, theater, film, borrelen en samen eten. Maar ook taal, sport en gezondheid. Én deze Student DJ Contest. Kortom: fun én serious!

 

HI The Hague is een initiatief van Platform Student & Stad. Dit platform is een samenwerking van alle Haagse hoger onderwijsinstellingen, de gemeente Den Haag en studenten(organisaties). De inzet is het studentenklimaat en de voorzieningen voor alle Haagse studenten te optimaliseren. Alle activiteiten in Den Haag voor studenten kun je vinden in de studentenapp Studar. Voor een compleet overzicht van alle feesten, concerten en festivals download gratis de app GoneOut of bezoek de agenda van Stappen in Den Haag.

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag