Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Jongerenstadslab Den Haag, meld je aan en laat je horen.

1 min read

De gemeente werkt de komende tijd aan de visie voor het Haagse nachtleven, hiervoor is de input van Haagse jongeren belangrijk. Daarom organiseren we op woensdag 25 januari een Jongerenstadslab. Tijdens dit stadslab willen we onder andere van jou weten hoe je aankijkt tegen het Haagse uitgaansleven en wat jij daarbij belangrijk vindt. Ga je uit in Den Haag of juist niet? En wat is voor jou bijvoorbeeld een goede sluitingstijd voor het nachtleven? Deze en andere vragen worden op een interactieve manier gesteld en moeten voor een onderling gesprek zorgen.  

Ben jij een Haagse jongere tussen de 15 en 27 jaar, meld je dan aan voor dit Jongerenstadslab. De inloop start om 17.15 uur, wij zorgen voor een hapje en een drankje. Het programma is om 19.30 uur afgelopen. Het evenement wordt gehouden bij Bleyenberg. Bij dit evenement zijn de Haagse nachtburgemeester Pat Smith en de wethouder aanwezig.

Aanmelden voor het evenement is mogelijk via deze link: https://jongerenstadslab.nl/jongerenstadslab-nachtvisie/

070online-nieuws-reportages-denhaag