Richter | Cynthia Spiering, Stan Christ, Lena

richter-paard-denhaag

Op 18 maart 2023 ontpopt het nieuwe techno-concept RICHTER zich in de meest notoire uitgaansgelegenheid van de Hofstad. De pompende beats, rumbles en reverse basses van up and coming artiesten als CYNTHIA SPIERING, STAN CHRIST en LENA zullen de vuisten een nacht lang doen pompen in de Grote Zaal. De club blijft deze nacht extra lang open en beukt door tot 6 uur in de ochtend. Tickets zijn nu verkrijgbaar.

RICHTER is een nieuwe samenwerking tussen Richter Events en PAARD. De clubnacht probeert een podium te geven aan de hardere, rauwere kant van de (inter)nationale techno-scene. Cynthia Spiering is een gevestigde naam in de techno scene, vooral de laatste tijd konden we haar zien schitteren op Rotterdamse Rave, Welcome to the Future, By the Creek en Verknipt.

De Hagenees Stan Christ is in 2022 doorgebroken en staat op alle grote techno events in Nederland die we kunnen bedenken. Hij staat bekend om zijn snelle en harde techno muziek en heeft ten tijde van Richter zijn opwachting in het Paard al mogen maken bij Nooit Meer Naar Huis.

We openen de avond met niemand minder dan Lena. Lena heeft met haar track “Dance, Cocaine, LSD, XTC” de harten gewonnen van de donkere en melodische rave liefhebbers. Warmdraaien zit er niet in, het wordt losgaan vanaf binnenkomst. Richter Events garandeert een onvergetelijke nacht met de beste elektronische muziek en een geweldige sfeer. Koop nu je kaarten en zorg dat je erbij bent voor een nacht om nooit te vergeten!

Voorverkoop Eerste Golf € 18,50

Tickets: https://richter-events.nl/

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag