Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Festival TREK Den Haag wederom erg in trek

1 min read

Den Haag, 11 september – Festival TREK heeft de afgelopen drie dagen het Westbroekpark omgetoverd tot een bruisend Bourgondisch Dorp. Bezoekers genoten op de nieuwe locatie volgens vertrouwd recept van lekker eten uit de talloze foodtrucks, verfrissende drankjes en de gezellige sfeer. Het toch nog overwegend lekkere nazomerweer zorgde voor een vrolijke stemming onder jong en oud.     

Uitgelaten bezoekers konden drie dagen genieten van de ongedwongen sfeer waar festival TREK zo bekend om staat: het grote aanbod aan lekkers uit de mooiste foodtrucks en de verschillende bars, de akoestische muzikale- & kleinkunstoptredens en de verscheidenheid aan overig entertainment voor jong en oud. De kermisklassiekers en de Oudhollandse spelletjes waren als vanouds in trek bij het kroost. ’s Avonds kreeg de DJ de bezoekers in een zinderende stemming. De organisatie kijkt na bijna 3 jaar terug op weer een fantastisch weekend in Den Haag. Het sluit hiermee het succesvolle seizoen af, na een bezoek aan 8 steden in de afgelopen maanden. Tot volgend jaar!

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag