Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

OKTOBERFEST DEN HAAG

2 min read

DEN HAAG   Feestgangers kunnen op 30 september en 1 oktober weer aanschuiven aan de lange biertafels in een mega overdekte biergarten op de Grote Markt in Den Haag. In elk geval is er plek genoeg voor een 30-koppige big band, welke speciaal wordt ingevlogen vanuit Duitsland. Het belooft weer een spectaculaire editie te worden. Alle bezoekers gekleed in Dirdl of Lederhose mogen gratis naar binnen, spijkerbroek mag ook, dan betaal je 10,- voor het spektakel. Voor diegene die niks van het feest willen missen zijn er speciale arrangementen, met je metgezellen proost je aan een eigen tafel met grote pullen bier die vers getapt worden door een hoogstpersoonlijke dirndl serveerster. Zij serveert ook naar hartenlust schnitzels uit het Schnitzelparadijs en Bratwursten van de Schwenkgrill.

Met artiesten uit binnen- en buitenland, uitbundige versiering, Duitse gerechten, publiek in Dirndl & Lederhosen en grote pullen bier is de Grote Markt een plek waar je het èchte Oktoberfestgevoel kunt ervaren. Voor Stadscafé de Boterwaag verrijst de Festzelt, oftewel de feesttent die hiervoor op de Grote Markt wordt neergezet. Het Oktoberfest op de Grote Markt is een van de grootste van het land en staat naast de authentieke sfeer, bekend om de uitgebreide muzikale line-up. DJ’s draaien alle hits aus der Heimat, Marloez Atemlos; – uitgeroepen tot talent van 2022 – zingt Duitse hits uit de afgelopen tientallen jaren in hossa-melodie. Die Party Kryner gaan polka-style frontaal in de aanval op accordeon, en feestgangers-bigband die Strasse Gebläse is erbij met slagwerk en een uitgebreide blazerssectie. DJ duo Die Butterweger sloeg nog geen jaar over en komt beide avonden met het beste van het slechtste dat het Schlager-genre te bieden heeft.

OKTOBERFEST MEEMAKEN IN DEN HAAG?
Het feest vindt vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober plaats bij de Boterwaag op de Grote Markt in Den Haag. Feestgangers kunnen hier in de Festzelt aan lange biertafels aanschuiven, ongehinderd door eventueel slecht weer. Binnen in De Boterwaag kunnen de echte Partymachers los!

TICKETS
Tickets á 10,-  zijn alleen verkrijgbaar aan de deur.
Maar let op! Kom jij geheel in stijl gekleed: in een traditionele Dirndl of Lederhosen, dan is de toegang gratis.

TAFEL RESERVEREN SCNITZELPARADIJS
Wil je komen eten in het Schnitzelparadijs? Reserveer dan een plekje aan één van de typische biergarten tafels en geniet van Oktoberfest gerechten!
Ben je van plan om met meer dan 8 personen te komen eten, stuur dan een mail naar: info@boterwaag.nl of bel: 0612968282. Reserveren kan op beide dagen tussen 16:00 en 20:00 uur.

Meer informatie: www.oktoberfest-denhaag.nl

070online-nieuws-reportages-denhaag