Strandconcerten Live On The Beach wederom succes

Noordelijk Havenhoofd afgelopen week het decor voor groots muzikaal feest

Den Haag, 3 september – Twee dagen lang was het feest op het Scheveningse strand: Live On The Beach organiseerde donderdag en vandaag concerten van een groot aantal Nederlandse topartiesten. Donderdag stond in het teken van Tino Martin & Friends. Vandaag was het de beurt aan ‘Het Grootste Zomerfeest van Nederland’. Ruim 35.000 bezoekers genoten met hun voeten in het zand van geweldige optredens tijdens deze prachtige nazomeravonden. 

De tweede reeks Live on The Beach concerten van 2022 werd donderdagavond afgetrapt door een grandioos optreden van Tino Martin. Hij verwelkomde zijn vrienden Rolf Sanchez en Mart Hoogkamer on stage en met elkaar zorgden zij voor een uitgelaten avond.

Vandaag vond de eerste editie van ‘Het grootste Zomerfeest van Nederland’ plaats. Tijdens het zomerfeest – dat werd gepresenteerd door Domien Verschuuren –  traden Snelle, Meau, Flemming, Antoon, Kraantje Pappie, Van Velzen, Diggy Dex en Guus Meeuwis op. Host Qmusic maakte deze dag live radio vanaf het strand.

In het voorjaar heeft organisator Live On The Beach ook 3 succesvolle concerten georganiseerd. Met deze nazomereditie sluiten zij het seizoen af en zijn alweer druk met de voorbereiding voor 2023. Stay tuned: www.liveonthebeach.nl!

070online-nieuws-reportages-denhaag