Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Foto’s ClubHopping

1 min read

Iedereen heeft er lang op gewacht, maar na twee jaar werd op zaterdag 3 september Clubhopping The Hague georganiseerd. Op vertoon van een gratis polsbandje, krijg je als bezoeker (18+) gratis toegang tot maar liefst twintig deelnemende clubs en danscafés van Den Haag. De deelnemende locaties zijn onder andere Havana, Bleyenberg Rooftop, Rootz, Gabors, Paard, Millers, Cloos, Club Gewoon, Café de Vink, Paardcafé, The Koninklijke Schouwburg, het Koorenhuis, Haagsche Kluis, Roooms, Club Lustig, Gekke Geit en The Grey Space.

Klik hier voor alle foto’s in ons fotoalbum

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s © Richard Kanters fotografie

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten