Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Den Haag is het festival, de clubs zijn de podia

1 min read

Op één avond hoppen van club naar club door de Haagse binnenstad

Iedereen heeft er lang op gewacht, maar na twee jaar wordt op zaterdag 3 september Clubhopping The Hague georganiseerd. Op vertoon van een gratis polsbandje, krijg je als bezoeker (18+) gratis toegang tot maar liefst twintig deelnemende clubs en danscafés van Den Haag. De deelnemende locaties zijn onder andere Havana, Bleyenberg Rooftop, Rootz, Gabors, Paard, Millers, Cloos, Club Gewoon, Café de Vink, Paardcafé, The Koninklijke Schouwburg, het Koorenhuis, Haagsche Kluis, Roooms, Club Lustig, Gekke Geit en The Grey Space.

Iedere locatie zorgt deze avond voor een spannende dance-programmering: of dit nu urban, techno, r&b, house, dancehall, drum & bass of disco is. Naast (inter)nationaal bekende DJ’s en acts, zal tijdens Clubhopping ook volop Haags talent aanwezig zijn.

Tussen 21:00 en 02:00  uur haal je je gratis polsbandje op bij de Rode Bus op het Buitenhof of bij PAARD tussen 23:00 en 03:00 uur.  Hiermee kun je ook gebruik maken van de gratis Hoppers zoals de trein, tuktuks en shuttles.
Wil je meer informatie over de pickup points, deelnemende locaties, het programma en het nachtvervoer, neem dan een kijkje op www.clubhopping.nl

Clubhopping The Hague vindt plaats tijdens het culturele weekend van Den Haag.
Noteer dit feestweekend in jouw agenda met de UITnacht op zaterdag 3 september en het UIT Festival Den Haag op zondag 4 september.

Alle feesten, concerten en festival op je telefoon, download dan onze uitgaans app GoneOut of bezoek onze agenda

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag