Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Foto’s NMNH At The Beach – sessie 2

1 min read

Stappen in Den Haag bij NMNH in beachclub Aan de Koot. Na het zeer geslaagde NMNH festival vorige maand waren we benieuwd naar dit evenement. Opnieuw trilt Scheveningen op haar grondvesten. Wat een vet techno evenement. Wederom geweldige dj’s die met hun knallende holle beats. Dit is Techno!

Maar dat hadden we ook wel verwacht van Luigi Madonna die eerder op festivals als Awakenings, Sziget, Amsterdam open Air draaide. Ook Roberto Capuano heeft een behoorlijke staat van dienst met Awakenings, Secret Garden en Drumcode. En dan nu b2b voor een 6 uur set. We zagen het al aan het NMNH festival, deze organisatie durft gewoon wat neer te zetten.

Klik hier voor alle foto’s in ons fotoalbum

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s © Martin Simonis fotografie

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag