De Haagse Intro

Op woensdag 31 augustus gaat De Haagse Hogeschool vanaf 14:00 uur alle nieuwe studenten op een daverende manier verwelkomen met een grote informatiemarkt waarop veertig studentenorganisaties acties neerzetten om de nieuwe studenten te verwelkomen. De markt vindt plaats op het Johanna Westerdijkplein.

Alle interessegebieden voor eerstejaars zijn aanwezig; uitgaan, sport, studenten- en verenigingsleven, activiteiten, interessegroepen, duurzaamheid, studentenservices en nog veel meer.
De studentenverenigingen hosten een lange stormbaan waarop de nieuwe studenten met elkaar de strijd aan kunnen gaan wie er het snelst over de baan komt.

Vanaf 16:00 uur start het podiumprogramma op het plein voor De Haagse Hogeschool. We starten met de sportstudie student Sjoerd beter bekend als DJ OTM. Hij werd dit jaar tweede in de studenten DJ contest. Rond 16:30 uur zal het College van Bestuur van De Haagse Hogeschool de studenten hartelijk verwelkomen met een vrolijke speech.

The Storks brengt daarna studentenliedjes om lekker hard mee te gillen, ze zingen ook hun klassiekers en eigen materiaal.

Tot slot gaat DJ Halo van start, als winnaar van de DJ Contest zet hij de massa lekker in beweging tot 19:00 uur.

Het hele programma van de introductieweek is te vinden op de website www.campushhs.nl

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag