Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Museumnacht Den Haag 2022

1 min read

De nieuwste editie van het fènste avondsje kuns en kultuâh staat zaterdag 8 oktober 2022 op de agenda. De 35 deelnemende musea en culturele instellingen beloven je weer een avond vol unieke activiteiten. Tussen 20:00 en 01:00 zetten zij de deuren wagenwijd open en ontdek jij met één ticket de magie van de nacht.

Laat je verrassen door een bijzonder programma, speciaal samengesteld voor Museumnacht Den Haag. Transformeer in een Balenciaga-model, verdwaal op de Pasar Malam (avondmarkt), knoop rollerskates om je voeten in het stadhuis, kom gieren bij cabaretier Sjaak Bral, luister naar urban poetry of volg een rondleiding langs de bijzondere exposities van onze deelnemers. Tijdens Museumnacht Den Haag beleef je de kunst en cultuur van onze geliefde stad op een manier als nooit tevoren. Vergeet natuurlijk ook niet de deelnemers in Voorburg te bezoeken.

Tickets zijn nu via de Museumnacht Den Haag website te koop. Meer informatie over tickets, deelnemers en programma’s vind je hier: www.museumnachtdenhaag.nl.

Over Museumnacht Den Haag

Sinds 2010 openen tijdens de Museumnacht Den Haag tientallen Haagse musea en culturele instellingen buiten de normale openingstijden hun deuren. Bezoekers komen voor de speciale programmering bestaande uit dans, zang, poëzie, performance, muziek en natuurlijk ook voor de vaste collecties van locaties.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag