Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Zeeheldenfestival viert 40 jarig bestaan

2 min read

Al 40 jaar is het Prins Hendrikplein in Den Haag ieder jaar het toneel voor muziek, straattheater, kinderactiviteiten en gezelligheid, voor en door bewoners van het Zeeheldenkwartier. Vijf dagen lang vieren we dat het Zeeheldenkwartier een heerlijke plek is om te wonen, te werken, te leven. Klein maar groots en gratis en voor niets! We hebben ons twee jaar grondig kunnen voorbereiden op deze jubileumeditie.

De eerste optredens zijn bekend!
Nog even en dan zijn alle bands en acts bekend! Hierbij alvast een voorproefje van wat je kan verwachten: eerste klas latino fiesta van Sindicato Sonico; de Haagse band Haylid met hun rockende, groovy nummers; en traditionele Anatolische muziek van Ten-Hut. Vanaf eind mei staat het programma op onze website.

Doneren is lief
Met onze donatieactie zitten we al bijna op tweederder van het streefbedrag. Lieve donateurs, hartelijk dank hiervoor! Het Zeeheldenfestival is gratis toegankelijk, mede dankzij sponsors en fondsen. Heb jij ook hart voor het Zeeheldenfestival? Laat jouw waardering blijken met een donatie! Link naar donatie pagina

Inleveren spullenkraam
Heb jij thuis nog leuke spullen liggen waar je niets meer mee doet? Lever ze in voor onze Spullenkraam. Dat kan van 30 mei tot 24 juni, van maandag- tot en met donderdagochtend, bij de Groene Eland (Elandstraat 88-A). De opbrengst van de Spullenkraam is bestemd voor het festival.

Help je mee?
Zonder de geweldige inzet van vrijwilligers zou er geen Zeeheldenfestival zijn. Wil je ook even uit je dagelijkse sleur breken? Doe dan gezellâg mee en help ons er een onvergetelijk feest van te maken! Meer info over vrijwilligerswerk

Alle informatie op de website
Vanaf eind mei vind je alle informatie over bands en acts op zeeheldenfestival.nl. Dus geen papieren boekjes meer, dat is toch veel milieu- én budgetvriendelijker?! Tijdens het festival zijn nog wel papieren flyers met het programma verkrijgbaar.

Zeeheldenkwartier. Dit jaar van 29 juni t/m 3 juli.

Alle feesten, concerten en festival op je telefoon, download dan onze uitgaans app GoneOut of bezoek onze agenda

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten