Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Swingen & meezingen in Restaurant Blaze & Co – Celebrating Amy – Tribute to Amy Winehouse

2 min read

Restaurant Blaze organiseert na de succesvolle edities Tribute to Billy Joel, Tribute to Barbara Streisand & Tribute to David Bowie op vrijdag 20 mei a.s. de Tribute to Amy Whinehouse.

Celebrating Amy is dé Nederlandse Amy Winehouse Tribute! Zangeres Denise van Dorst kruipt in de huid van Amy in deze Tribute show over het leven van deze legendarische zangeres. In haar veel te korte carrière heeft Amy slechts twee albums uitgebracht, maar wel bijna elke song daarop werd een hit. Bekende nummers als Rehab, Valerie, Back to Black en You know I’m No Good komen dan ook allemaal voorbij in deze Tribute show.

Denise van Dorst zingt al geruime tijd als Amy. Niet alleen haar verschijning, maar zeker ook haar stem vertonen een grote gelijkenis met die van het Britse icoon, hetgeen zeker uniek te noemen is. Het bewogen leven van Amy Winehouse heeft weerklank in haar muzikale repertoire. Denise is in staat zich daar volledig in in te leven en samen met haar band wordt het publiek een show voorgeschoteld die zowel swingend en soulful is, maar ook intens en emotioneel kan zijn in de prachtige ballads die Amy gezongen heeft.

De zaal is open vanaf 18.30 uur en het diner start om 19.15 uur. De prijzen variëren van € 55,00-

€ 75,00 per persoon en zijn inclusief 3 gangen shared diner. Reserveer uw tafel via blaze-co.nl/agenda.

Blaze & Co (blaze-co.nl)
|Restaurant Blaze & Co, in het hart van Scheveningen op het Kurhausplein, onderscheidt zich door haar Amerikaanse gerechten met een verrassende twist en er wordt ingespeeld op de beleving van de gasten. Niet alleen komen Cajun en New Orleans op het bord, maar ook uit de speakers.
Het restaurant kenmerkt zich door de grill-gerechten voor vlees- vis en veggie liefhebbers en out-of-the box cocktails. Het stoere interieur met een 12 meter lange tattoo-muur is een moderne interpretatie van de tijd waarin blues, folk en rock ballads populair waren.
Blaze & Co is zeven dagen per week geopend voor diner en in het weekend ook voor de lunch en biedt binnen plaats voor 225 personen en in de twee serres voor nogmaals 100 personen

Over Entrada Group
Entrada Group is het moederbedrijf van diverse restaurantconcepten, een importbedrijf, een wijnwinkel en organisator onder meer van het winterevenement Cool Event Scheveningen. Door het zelf ontwikkelen van nieuwe horecaconcepten is Entrada Group uitgegroeid tot een begrip in en rondom Den Haag. De diversiteit aan sferen en keukens biedt voor elk wat wils en stuk voor stuk zijn het unieke zaken met een geheel eigen karakter. Voor meer informatie: www.entrada-restaurants.nl

Alle feesten, concerten en festival op je telefoon, download dan onze uitgaans app GoneOut of bezoek onze agenda

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag