Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Foto’s Uit Het Gareel Festival

1 min read

Stappen in Den Haag op ‘Uit Het Gareel’ Dit is een on- en offline initiatief dat jonge en veelbelovende kunstenaars een plek biedt om zichzelf en hun werk te laten zien op verschillende locaties in Den Haag.

Om zo op een laagdrempelige manier mensen kennis laten maken met de interessante wereld van de kunst. De mix van een ontspannen sfeer, jonge en veelbelovende artiesten, lokale dj’s en bands maakt het evenement en de kunst voor iedereen toegankelijk!

Voor alle foto’s klik hier, de foto’s zijn ook terug te vinden op onze Fan Pagina op Facebook https://www.facebook.com/StappeninDenHaag

Foto’s © Richard Kanters fotografie

070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten