Westerliefde Festival 17 juli strand Scheveningen

Lieve liefjes uit het westen van het land, daar zijn we weer!! Met goede moed en het volste vertrouwen in die beloofde ‘Summer of Love’ presenteren wij jullie het festival van de liefde, love en amore: Westerliefde Festival 2022! Kusjes en knuffels, je allerbeste vrienden en vriendinnen en dat allemaal in een prachtig decor, namelijk lekker met de voetjes in het zand op het Strand van Scheveningen! De hele dag op een roze wolk. Met je ware? Of misschien ontmoet je hier wel je prins op het witte paard!

Love is in the air, l’amour toujours en Alles is Liefde of Amor, je hoort deze lovesongs overal op het festivalterrein. Onze vrienden van Rewind, Terug Naar Toen, Happy Feelings en Stille Disco komen namelijk de muziek verzorgen!

𝐈𝐍𝐅𝐎 & 𝐓𝐈𝐂𝐊𝐄𝐓𝐒
Koop je kaartjes via: https://eventix.shop/f924kq6g

Heb jij nog kaartjes die geldig waren voor de editie van afgelopen jaar? Geen zorgen! Wij zorgen dat deze kaartjes geldig blijven voor de komende editie, hier hoef jij helemaal niets voor te doen! Heb je nog vragen over je kaartjes? Stuur dan een mailtje naar support@liefde.events!

𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌𝐌𝐀 & 𝐒𝐓𝐀𝐆𝐄𝐒

Schrijf een liefdesbrief, vind de ware tijdens een rondje speed-daten of knuffel met je liefje in het knuffelbad! Daarnaast hebben we natuurlijk verschillende stages en zijn in de zevende hemel, zo trots als een pauw want we hebben echt de allerleukste partijen uit het zuiden weten te strikken om een podium te hosten op Westerliefde Festival!

𝐑𝐞𝐰𝐢𝐧𝐝.
Spoel terug naar de hitjes van toen en fast forward naar de hits van nu! Een unieke mix tussen The Jackson 5, Nelly, Usher, Beyoncé en het hete heden. Take that, Rewind it back..

𝐇𝐚𝐩𝐩𝐲 𝐅𝐞𝐞𝐥𝐢𝐧𝐠𝐬.
I Want Your Love, zo zong de band CHIC ooit! Happy Feelings brengt je met opzwepende house en disco op cloud 9.

𝐓𝐞𝐫𝐮𝐠 𝐍𝐚𝐚𝐫 𝐓𝐨𝐞𝐧.
Vroeger was alles beter! We spoelen terug naar de jaren 90’s en 00’s en draaien de lekkerste hitjes van toen.
Oops.. we did it again.

𝐃𝐢𝐬𝐜𝐨.
Muziek door je eigen koptelefoon dus genoeg ruimte in de geluidssferen om de longen uit je lijf te krijsen! Deze area wordt gehost door onze liefhebbende vrienden van Stille Disco!

We hopen je te zien op 17 juli in Scheveningen! Neem jezelf en dat prachtige grote hart vol met liefde lekker mee, dan zorgen wij voor de rest!

Facebook event pagina ( https://www.facebook.com/events/3327664060795006?active_tab=about )

Alle feesten, concerten en festival op je telefoon, download dan onze uitgaans app GoneOut of bezoek onze agenda

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag