Komt de volgende wereldberoemde dj uit Den Haag?

Den Haag, 14 maart 2022 – Welke Haagse student is de meest veelbelovende en opkomende dj van dit moment? Maandag 21 maart weten het. Dan is namelijk de finale van de Student DJ Contest.

De winnaar van deze wedstrijd staat op 5 mei op het Sena-podium (main stage) van het Bevrijdingsfestival, het Den Haag Outdoor Festival en op de volgende editie van het Green Garden Festival ’23. Dat betekent een nieuw publiek van bijna 75.000 Hagenaars en misschien dus een grote doorbraak!

Finalisten

De finalisten die op maandag 21 maart vanaf 19.00 uur in het Paardcafé hun set voor de professionele jury gaan brengen zijn:

  • Wezz (Florian Wessiepe – International Creative Business bij Hogeschool Inholland)
  • Lais (Lais Champion – International Communication and Management bij De Haagse Hogeschool)
  • HALO (Henry Johnson – Public Administration Economics and Governement bij de Universiteit Leiden Campus Den Haag)
  • Silvano (Silvano Roberti – Creative Business bij Hogeschool Inholland)
  • OTM (Sjoerd van den Berge – Sportkunde bij De Haagse Hogeschool)

De wedstrijd
Tot eind januari konden Haagse studenten gehoor geven aan de oproep een demo in te leveren. En niet voor zomaar een prijs, namelijk optreden op de drie grootste festivals in Den Haag. Een professionele jury beoordeelde de inzendingen koos de finalisten op basis van op hun muziekkeuze, mixkwaliteiten en geschiktheid voor festivals. De jury bestaat uit DJ Danimal, Bright Nshuti (Green Garden Festival), Conchitta Bottse (programmeur PAARD) en Timo Bosman (Den Haag Outdoor). Meer informatie over de wedstrijd en de te winnen prijzen staan op de website Study in The Hague.

Kom naar de finale!
Wil je de nieuwe talenten van Den Haag komen aanmoedigen? Of wil je gewoon een avondje lekker dansen? We zien je graag op maandag 21 maart vanaf 19.00 uur in het Paardcafé aan de Prinsegracht in Den Haag. Toegang is gratis!

De Student DJ Contest is een event van HI The Hague
Den Haag is een aantrekkelijke studentenstad met meer dan 30.000 studenten uit binnen- en buitenland. Voor de komende jaren is Den Haag hun thuis. Om de studenten te verwelkomen in de stad organiseert HI The Hague het hele jaar door activiteiten om elkaar te ontmoeten en de leuke plekken in Den Haag te ontdekken. Festivals, feest, muziek, kunst, theater, film, borrelen en samen eten. Maar ook taal, sport en gezondheid. Én deze Student DJ Contest. Kortom: fun én serious!

HI The Hague is een initiatief van Platform Student & Stad. Dit platform is een samenwerking van alle Haagse hoger onderwijsinstellingen, de gemeente Den Haag en studenten(organisaties). Samen wordt ingezet op het optimaliseren van de voorzieningen van het Haagse studentenklimaat voor alle Haagse studenten. Alle activiteiten voor studenten kun je vinden in de studentenapp Studar.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag