Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Yeah, de (Haagse) Horeca weer open, waar kan je terecht?

2 min read
website-allehoreca-denhaag-stappenindenhaag

Nu de horeca weer open mag, presenteert Stappen in Den Haag nu ook een overzicht Haagse Horeca. Dus alle cafés, restaurants en hotels. Want nu de lockdown voorbij is moet je natuurlijk wel je weg naar de horeca kunnen vinden.

Al weer drie jaar geleden zette Stappen in Den Haag de beachclub pagina online in verband met de vele vragen die de stapsite kreeg over de Haagse Strandpaviljoens. Hiermee kwam de mailstroom voor dat deel van de horeca tot stilstand. Echter krijgt de stichting wekelijks nog vele vragen te beantwoorden.

Deze vragen zijn veelal gerelateerd aan uitgaan, borrelen, eten en overnachten in Den Haag. Vooral  vragen zoals: “Als we komen stappen in Den Haag, weten jullie een restaurant om vooraf wat te eten?” En “we hebben kaarten voor een concert, weten jullie een hotel?”  Vooral vanaf buiten de stad lijkt het onduidelijk te zijn welke restaurants en cafés er in Den Haag zitten. Anno 2022 denk je misschien, gewoon even Googelen, maar het schijnt toch lastig te zijn voor sommige.

Martin Simonis vrijwilliger bij de stichting en voorheen horecaman, had al langer een idee om de Haagse Horeca beter in kaart te brengen. Echter gaven de lockdowns de echte doorslag om hier daadwerkelijk iets mee te doen. “Ik dacht als straks alles weer open mag, dan moeten zeker de cafés, restaurants en hotels in Den Haag wel goed gevonden kunnen worden” aldus Simonis.

“Omdat Martin het allemaal naast een fulltime baan doet en we het ook druk hebben om de Haagse horeca te promoten via onze Facebook en Instagram, ging het uiteindelijk toch iets langer duren” voegt zijn collega en oprichter Richard Kanters hieraan toe. Maar het resultaat is er uiteindelijk ook wel naar. Beide heren zijn trots op het door hun bereikte doel.

Stappen in Den Haag heeft er hard aan gewerkt om een overzicht Haagse Horeca met een vermelding op deze site te zetten. Staat jouw (favoriete) horecazaak in Den Haag er niet bij? Stuur een mail met de naam, adres, telefoonnummer en website en binnen 24 uur staat hij erop!

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten