Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

The Crave Festival keert sterker terug dan ooit!

3 min read

De organisatie bevestigd o.a. Nina Kraviz, Jeff Mills, Honey Dijon en veel jong talent voor zaterdag 4 juni 2022 in het Zuiderpark, Den Haag

Den Haag, 25 januari 2022 – Internationaal elektronisch festival The Crave Festival kondigt vandaag de line-up voor aankomende editie van het festival aan. Eerder maakte de organisatie al bekend op 4 juni 2022 ook voor de vierde keer terug te keren naar het grootste en meest groene park van Nederland: Zuiderpark in Den Haag. Met diverse (nieuwe) podia en meer dan 30 nationale en internationale acts biedt de organisatie een perfecte mix aan elektronische muziekstijlen en artiesten.  Zo zullen er naast internationale grootheden als Nina Kraviz, Jeff Mills, Honey Dijon en KiNK ook vele opkomende artiesten en jong talent, zoals Zohar en Mafalda optreden tijdens het festival.

The Crave Festival is de afgelopen jaren gegroeid tot een van de meest toonaangevende internationale elektronische muziekfestivals, met duizenden bezoekers uit heel Europa.  De vorige twee edities konden door Corona helaas niet plaatsvinden, maar gelukkig is het de organisatie gelukt om vele artiesten wederom te bevestigen, waardoor de line-up grotendeels hetzelfde is als die van de aangekondigde vorige editie.  Daarnaast voegt het festival een aantal nieuwe namen en een nieuwe stage aan de line up toe, waardoor The Crave Festival dit jaar sterker dan ooit terugkeert. Het grootste underground festival van Den Haag vindt op 4 juni plaats in het Zuiderpark, maar trapt de festiviteiten al op 3 juni af met een show in de legendarische venue Het Paard. Op zaterdag zal na het festival een After Hours plaatsvinden in de PIP, de culturele broedplaats die tot ver buiten de grenzen van Den Haag geliefd is en voor veel jong talent een springplank is geweest en een afterparty in Het Paard. Op zondag sluit de organisatie het weekend af met een afsluitend event op het strand van Scheveningen. Met al deze verschillende events en de indrukwekkende line-up belooft The Crave Festival ook dit jaar weer een geweldig en divers weekend te worden.

The Crave Festival
The Crave Festival is een van de meest toonaangevende elektronische muziekfestivals van Nederland. Het meerdaagse festival organiseert verschillende shows door de hele stad met als hoogtepunt het outdoor festival in het Zuiderpark. In het park kom je verdeelt over meerdere podia diverse elektronische muziekstijlen zoals techno, disco, house en electro tegen. De organisatie streeft naar een uitdagende mix van sterke headliners, jong talent en lokale expressie. Voor de editie van 2022 heeft The Crave Festival het terrein gedeeltelijk opnieuw ontworpen om zo ruimte te maken voor nieuwe area’s en looproutes om het festival te ontdekken.

Line-up
Nina Kraviz
Jeff Mills
Honey Dijon
Kink LIVE
Hunee
Ben Sims
DJ Stingray 313
Gerd Janson
Leon Vynehall
BAD NEWS LIVE (Ron Morelli & An-I)
Legowelt LIVE
I-F
Or:la
David Vunk
Marco Shuttle
Mama Snake
Stranger b2b Deniro
Vladimir Ivkovic
Lena Willikens
E.R.P / Convextion LIVE
Awesome Tapes
Mim Suleiman
Mafalda
Orpheu The Wizard
Van Anh b2b Ben Buitendijk
Zohar
Radical Hi-fi
Urban Space Electronics

Info
The Crave Festival 2022
Data: 4 juni 2022
Locatie: Zuiderpark, Den Haag
Leeftijd: 18+

Tickets zijn nu te verkrijgen via https://thecrave.nl/

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag