Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Student dj contest: wordt dit jouw doorbraak?

2 min read

Wij zoeken dj’s die het tof vinden om Den Haag te laten dansen!
Dj contest! Studeer jij in Den Haag, heb jij dj-skills en wil je optreden op festivals? Stuur je tracks in! Een jury van professionele dj’s kiest een top 3. De dj’s in de top 3 krijgen een eigen podiumplek op drie Haagse festivals. Wordt dit jouw doorbraak bij het grote publiek?

Doe mee en win!

 • Alle studenten van de hoger onderwijsinstellingen in Den Haag kunnen meedoen.
 • Dj’s moeten student zijn in Den Haag en de muziek moet natuurlijk lekker dansbaar zijn.
 • Inzenden kan tot en met 25 januari 2022.
 • De top 3 maakt kans op optredens op de volgende festivals:
 • Bevrijdingsfestival (50.000 bezoekers) 5 mei 2022
 • Green Garden Festival (25.000 bezoekers) 13 augustus 2022
 • Den Haag Outdoor (15.000 bezoekers) 28 augustus 2022

Wat moet je doen?

 • Upload een demo van 30 tot 60 minuten op Soundcloud of Mixcloud,
 • Stel de titel als volgt in: DJNAAM – Student dj-contest – The City of The Hague,
 • Stuur de link + tracklist naar mailto:dj@studyinthehague.com
 • Stuur daarbij ook jouw persoonlijke gegevens en biografie (o.a. naam, adres, telefoonnummer, de onderwijsinstelling waar je studeert, opleiding, studentnummer, dj-ervaring, locaties waar je gedraaid hebt, hobby’s, leuke weetjes over jezelf),
 • Stuur je inzending uiterlijk 25 januari 2022 in!

Waar en wanneer?
De demo’s worden beoordeeld door de professionele jury: DJ Ziggy, DJ Danimal, Conchitta Bottse & Bright Nshuti (programmeurs PAARD). De beste inzendingen worden uitgenodigd voor de eerste dj contest-avond in het https://goo.gl/maps/PgjwNDBoiRk9rQMg7aan de Prinsegracht 10 in Den Haag op maandag 21 februari 2022. De tweede ronde is half april 2022, daarna wordt de top 3 bekend die op de festivals mag optreden. En de winnaar krijgt ook een geldprijs!

Deelnemende hoger onderwijsinstellingen:
Studenten van deze onderwijsinstellingen kunnen deelnemen aan de dj contest: De Haagse Hogeschool, De Universiteit Leiden Campus Den Haag, Hogeschool Inholland Den Haag, Koninklijk Conservatorium, Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten, Hotelschool The Hague, Institute of Social Studies.

Voor meer informatie voor alle studenten in Den Haag www.studeerindenhaag.nl 

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten