Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Nieuwe flyer Stappen in Den Haag in Nederlands en Engels

1 min read
flyer-2022-denhaag-stappenindenhaag

De nieuwe flyer voor Stappen in Den Haag is gereed!

En anders dan zijn voorgangers in de afgelopen jaren bevat deze flyer algemene informatie over Stappen in Den Haag in zowel het Nederlands als het Engels. Dit is natuurlijk vanwege het internationale karakter van Den Haag. En mede omdat steeds meer internationale studenten en expats informatie willen in het Engels over onze stichting. De website is met Google nog wel te vertalen. Maar met een gedrukte flyer is dat toch wat lastiger. Daarnaast zijn er veel nieuwe onderdelen op onze website bijgekomen, waaronder: ‘de Haagse Horeca vacaturepagina‘ en de pagina met ‘horecalocaties‘. De flyer wordt binnenkort verspreid in de Haagse horeca en door onze sponsor Lekkerpinnen.nl

Martin Simonis stond als vaste vrijwilliger en onze ontwerper weer garant voor een mooi ontwerp helemaal in de stijl van Stappen in Den Haag. Liever zouden we weer een flyer met alle festivals laten drukken, maar niemand weet wat 2022 ons zal brengen. En dus wagen wij ons hier maar niet aan. Maar met een echte gedrukte A6 flyer voelt het weer een beetje als vanouds. Hopelijk brengt de toekomst ons alleen maar goeds voor iedereen.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten