Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Star-Kid Red Tape EP release

2 min read

“5 verse Star-Kid tracks + 5 remixes door 5 andere producers”

Op woensdag 20 oktober verschijnt een nieuwe Ep van Star-Kid op Antilounge Records.In de avond zal het vanaf 20:00 worden gevierd in het Paard. Het wordt een cassette tape genaamd Red Tape en zal ook overal online verkrijgbaar zijn.

Sinds 2001 timmert de Haagse producer Star-kid aan de weg, eerst als duo en later als solo-act. In 2018 Kreeg Star-kid de gelegenheid om maandelijks een programma te hosten op het Onderwereld kanaal van Intergalactic FM, onder de The Hoax City vlag.
Star-kid levert nu voor Antilounge records de Red Tape EP af.
Red Tape: Uit frustratie geboren.
Je kunt bijna niet ontkomen aan bureaucratische rompslomp, overheids bemoeienissen en onnodig gedoe. Het is als n rode draad…al die Red Tape.
Maar het kan ook verbindend zijn in plaats van verdeeldheid zaaien.

De Ep is een selectie van de tracks die Star-Kid het afgelopen jaar in zijn huisstudio heeft gemaakt, variërend van funky synthwave tot millitante electro bass. Op de Ep vind je ook remixen van Ian Martin, Gamma Intel, Cosmox Geazah en 543ff.

Red Tape is vanaf 20 oktober 2021 verkrijbaar op cassette tape, kant A Star-Kid en kant B de remixes, en overal online.

Tijdsschema voor de release avond in het Paard:

Woensdag 20 oktober 2021

20:00 Kipkillah
20:45 Gamma Intel & 543ff
21:45 Cosmox
22:30 Ian Martin
23:15 Star-Kid (Liveset)
00:00 einde

5 euro entree, ticket link hier

20:00 – 00:00
Paard
Prinsegracht 12
Den Haag

Vanaf 20 okt kan je de tape ook bestellen via antilounge.bandcamp.com

Antilounge 32: release in Februari 2022

Februari 2022 komt er weer een verzamelaar uit. Dit omdat er zoveel goede artiesten zijn in Den Haag. Het is soms moeilijk kiezen om van 1 artiest een album of Ep uit te brengen. Dan doen we het toch even zo met ook een release avond in de planning waar de meeste artiesten een korte showcase show kunnen doen. Daarover later meer informatie.
Dit zijn de al bevestigde namen:

Didymus, Ctrl Freq, Adrian Newgent, Matthew Antler, Leonie Roessler, Loyu, Marric & MC MRS 070, Ave Eva 369, Edward Johannes, Mr. BarBar, Poison Lolly, StellariaNemorum, Duco Scheltes and Charly & Gallus

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten