Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Hossa! Ook Oktoberfest kan weer!

2 min read

Grote Markt viert grootste Oktoberfest van de regio in overdekte Biergarten

Over een week, op 22 en 23 oktober barst op de Grote Markt, Den Haag als vanouds het Oktoberfest los.
Nu grotere events weer mogelijk zijn, pakt stadscafé de Boterwaag flink uit met extra veel artiesten en een megatent met overdekte Biergarten.
Behalve op tafel dansen, schnitzel & worst van de Schwenkgrill eten en meezingen met ‘Ein Prosit’ is dit ook dè plek om bier te drinken. Uit grote pullen, uiteraard.

Beste van het slechtste
Met artiesten uit binnen- en buitenland, uitbundige versiering, Duitse gerechten, publiek in dirndl & lederhosen en grote pullen bier is de Boterwaag een plek waar je het èchte Oktoberfestgevoel kunt ervaren. Voor de Boterwaag verrijst de Festzelt, oftewel de feesttent die hiervoor op de Grote Markt wordt neergezet. Het Oktoberfest op de Grote Markt is één van de langstlopende Oktoberfesten van het land en staat naast de authentieke sfeer, bekend om de uitgebreide muzikale line-up. DJ’s draaien alle hits aus der Heimat, Die Supertolle ‘schlager-schwestern’ jodelen het feest over de top, Die Party Kryner gaan polka-style frontaal in de aanval op accordeon, en feestgangers-bigband die Strasse Gebläse is erbij met slagwerk en een uitgebreide blazerssectie. DJ duo Die Butterweger sloeg nog geen jaar over en komt voor de elfde keer op rij beide avonden met het beste van het slechtste dat het Schlager-genre te bieden heeft.

Oktoberfest meemaken in Den Haag? Het feest vindt vrijdag 22 & zaterdag 23 oktober plaats bij de Boterwaag op de Grote Markt in Den Haag.
Feestgangers kunnen hier in de Festzelt aan lange biertafels aanschuiven, ongehinderd door eventueel slecht weer. Binnen in De Boterwaag kunnen de echte die hards met hun pullen op de dansvloer en de tafels los.

Voor tickets en tafelreserveringen kun je terecht op www.oktoberfest-denhaag.nl/

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten