Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Koen Herfst presenteert nieuwe single

2 min read

De Haagse drummer Koen Herfst (bekend van zijn werk met o.a. Armin van Buuren en Vandenberg) brengt vandaag zijn gloednieuwe single Restless Wayward Childuit. De (classic) rock track is een samenwerking met gitarist/zanger Pablo van de Poel (DeWolff) en bassist Rob van der Loo (Epica). Het is de eerste track van Koens nieuwe solo-album Isolation Sessions, met als thema de afgelopen anderhalf jaar, waarbij er weinig gespeeld kon worden maar er genoeg tijd was voor reflectie en het schrijven & opnemen van muziek. Het volledige album komt begin volgend jaar uit met vanaf deze maand (bijna) maandelijks een nieuwe single.

Ook presenteert Koen dit weekend op zondag 10 oktober de 7e editie van zijn drumfestival Herfstfestin het Paard in Den Haag. Een dag vol drumclinics en workshops door bekende drummers zoals Hans Eijkenaar (The Voice Of Holland), Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) Jamie Peet, Arthur Hnatek (CH), Camille Bigeault (FR), internet sensaties ZEP en TikTok drummer Rens, een speciaal kinderprogramma Herfstfest KIDSen natuurlijk Koen Herfst zelf.

Luister Koen Herfst & Pablo van de Poel – Restless Wayward Chil hier:

https://koenherfst.lnk.to/RestlessWaywardChild

Lees meer over Herfstfest Drumfestival hier:

http://www.herfstfest.com/

OVER KOEN HERFST
Koen Herfst is een van de meest energieke en veelzijdige drummers van Nederland. Hij is bekend van zijn werk met Armin van Buuren, waarmee hij twee wereldtours deed. Ook organiseert Koen jaarlijks het festival ‘Herfstfest’, het grootste drum evenement van Nederland, en produceert hij muziek voor zichzelf en voor anderen. Alsof dit alles nog niet genoeg is, laat Koen zich als echte multi-instrumentalist van zijn beste kant zien in het solo project DRUMLUST, waar hij verschillende elektronische muziekstijlen combineert. Koen heeft ook getourd met Epica, Anneke van Giersbergen, zijn eigen bands The Cards en Voodoo Chambers en is de afgelopen zeven jaar op rij verkozen tot beste hardrock drummer van de Benelux. Daarnaast is hij recentelijk onderdeel geworden van de band Vandenberg met de Nederlandse gitaarheld Adrian van den Berg, waarmee Koen het album ‘2020’ heeft opgenomen in Los Angeles, net voordat Covid de wereld trof.

OVER HERFSTFEST
Met de nieuwe coronaregels zal Herfstfest Drumfestival bijna als vanouds kunnen gaan plaatsvinden in het Paard, Den Haag! Op zondag 10 oktober is het zover, met in de Grote Zaal optredens en clinics van 14 superdrummers en in de Kleine Zaal Herfstfest Kids. Om half twaalf kan je naar binnen, om half zeven is het programma afgelopen. Dan heb je een geweldige serie drummers voorbij zien komen: Jamie Peet, Camille Bigeault, Hans Eijkenaar, ZEP, Cesar Zuiderwijk & Drum Demons, Arthur Hnatek, Thijs Lindhout, Gianna Tam, Vernon Chatlein, Alper Kekec & DJ Charlie, Joran Dijkstra, TikTok @drummer.rens, Koen Herfst en Drumlust XL, en de winnaar van de Herfstfest Talent Contest, Jorn Duysters.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag