Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Museumnacht Den Haag 2021 gaat door!

2 min read

De nieuwste editie van het fènste avondsje kuns en kultuâh staat zaterdag 9 oktober 2021 op de agenda. Ruim 25 deelnemende musea en culturele instellingen beloven je weer een avond vol culturele activiteiten. Ga er weer samen met je vrienden op uit! De laatste kaarten voor Museumnacht Den Haag zijn nu via de website te koop.

Ben jij klaar voor een nieuwe editie van Museumnacht Den Haag? Alleen op zaterdag 9 oktober openen de instellingen van 20:00 tot 00:00 uur hun deuren speciaal voor jou. Ga mee met de wandelconcertjes van Tim Knol vanaf het Mauritshuis, ontsnap uit de Escape Rooms van West in de voormalige Amerikaanse Ambassade of ontdek klooster Het Willibrordushuis en sluit af met een echt kloosterbiertje. Beleef Indië by Night in Museum Sophiahof, beklim De Haagse Toren en bekijk de stad vanaf grote hoogte of kom lachen om de Medieval Memes bij Huis van het Boek.

Vergeet natuurlijk ook niet Voorburg te bezoeken. Kijk met de telescoop van Sterrenwacht Rijswijk naar het heelal boven Huygens Hofwijck of geniet van de wijnproeverij bij Museum Swaensteyn. Ontdek onze 75 andere programmaonderdelen op de website!

Dit jaar zijn er slechts 3500 tickets beschikbaar. Een exclusieve editie waar we weer met elkaar gaan genieten van onze Haagse musea en culturele instellingen. Ze kijken er naar uit je weer te mogen ontvangen in de avonduurtjes!

De laatste tickets zijn nu via de website te koop! Met één ticket kun je op 9 oktober 2021 terecht bij 25 deelnemende Haagse musea en culturele instellingen. Informatie over tickets, deelnemers en programma’s vind je hier: www.museumnachtdenhaag.nl.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag