Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

DEN HAAG, DAAR GAAN WE! 14:00 uur Malieveld

1 min read

Zaterdag 11 september 14:00 uur Malieveld Den Haag, de route vinden jullie hier onder. We gaan er samen met jullie een super mooi protest van maken en willen jullie vragen om ons te helpen het vooral gezellig, maar ook schoon te houden.

Bij het vorige Unmute Us protest van 21 Augustus j.l., heeft Den Haag zijn stedelijke alliantie met Rotterdam aangehaald. Dat werd een groot succes. Op 11 september a.s. gaan we nu ook in Den Haag de straat op. Aangezien wij nog geen serieuze reactie vanuit de landelijke politiek hebben ontvangen, laten we ons opnieuw horen voor de evenementenbranche en nachtcultuur.

Wij willen hiermee ons verhaal en onze argumenten kracht bijzetten. Want het is nog steeds niet uit te leggen dat in landen om ons heen met maatregelen van Fieldlab Evenementen wordt gewerkt en dat hier deze topsector nagenoeg stil wordt gelegd.”

We gaan er samen met jullie een super mooi protest van maken en willen jullie vragen om ons te helpen het vooral gezellig, maar ook schoon te houden. Zaterdag 11 september trekt er vanaf 14.00 een muzikale karavaan door Den Haag. De aanvang locatie zal later aangekondigd worden.

Unmute Us Den Haag nodigt je uit om je te laten horen!

Stappen in Den Haag, Laat je horen!! 

www.facebook.com/unmute.us.day

https://unmute-us.mailchimpsites.com

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag