Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Exclusieve BorderKitchen met Stevie Van Zandt

3 min read

Na bijna twee jaar(!) en vele online events komt er eindelijk weer een live BorderKitchen. Op woensdag 6 oktober komt niemand minder dan cultureel icoon Stevie Van Zandt naar Theater aan het Spui. De acteur en muzikant, bekend van onder meer Bruce Springsteen’s E Street Band en The Sopranos, wordt geïnterviewd door journalist Leon Verdonschot over zijn langverwachte memoires Onbeantwoorde verliefdheden (Unrequited Infatuations).

Stevie Van Zandt, ook bekend als Little Steven, is een Amerikaanse zanger, songwriter, muzikant, producer, acteur, internationale DJ, docent, historicus en activist. Hij is bekend als de uitvinder van de ‘Jersey Shore sound’ met de Ashbury Jukes, als mede-oprichter van Bruce Springsteen’s E Street Band en als frontman van Little Steven and the Disciples of Soul. Hij acteerde in alle zes de seizoenen van The Sopranos en in de drie seizoenen van Lilyhammer, een serie waaraan hij ook meewerkte als co-auteur en producer.

Ter gelegenheid van het verschijnen van zijn memoires treedt hij eenmalig op in Nederland, exclusief bij BorderKitchen op 6 oktober in Theater aan het Spui.

BorderKitchen is het doorlopende jaarprogramma van het Crossing Border festival

Tickets 
Uiteraard is het koffiedik kijken wat de coronarestricties zullen zijn in oktober. Daarom worden de kaarten in twee fases verkocht. De eerste batch kaarten is voor het aantal plaatsen met de huidige coronarestricties (2/3 zaalbezetting). De kopers van de tweede batch kaarten kunnen alleen naar binnen als deze avond in volledige bezetting kan plaatsvinden. Op verzoek van Stevie Van Zandt zelf kunnen kaarten alleen inclusief het boek gekocht worden zodat het een avond wordt voor en met echte fans. Een ticket is te koop met de Engelse of de Nederlandse hardcover editie. Het boek verschijnt op 28 september. De boeken zijn van tevoren gesigneerd.

1e batch kaartverkoop start 28 augustus 11.00
2e batch kaartverkoop start 4 september 11.00

Tickets inclusief het boek zijn 42,50 euro excl. servicekosten

Kaartverkoop: https://crossingborder.stager.nl/web/tickets/111102855

Covid-19 en testen voor toegang
Entree is alleen mogelijk op vertoon van een vaccinatie/herstelbewijs of een officiële toegangstest en identiteitsbewijs. Als het event niet door kan gaan of je kan niet naar binnen vanwege coronarestricties (2e batch kaarten) krijg je snel en zonder gedoe je geld terug.

Over Stevie Van Zandts Onbeantwoorde verliefdheden
Dit verhaal begint in de vroege jaren zestig in de buitenwijken van New Jersey wanneer de jonge Stevie Van Zandt zijn religieuze levensstijl inruilt voor de toewijding aan de rock-’n-roll, geïnspireerd door de muziek, de ideeën en de rebellie van The Beatles en The Rolling Stones. Als tiener leerde hij Bruce Springsteen kennen, net als hij geobsedeerd door de muziek. Ze werden beste vrienden en vormden The E Street Band. Samen zouden zij uitgroeien tot de beste en populairste rock-’n-roll live-act ter wereld. Maar in 1982 besloot Stevie Van Zandt tijdens de opnames van het legendarisch geworden album ‘Born in the USA’ de groep te verlaten. Vanaf dat moment richtte hij zijn aandacht op de politieke misstanden in de wereld. Als songwriter was hij het brein achter het protestlied Sun City, gericht tegen de Apartheid, waaraan onder andere Bob Dylan, Ringo Starr, Lou Reed, Pete Townsend, Ronnie Wood en Peter Gabriel hun medewerking verleenden. En toen kwam The Sopranos. Als consigliere speelde hij de rechterhand van maffiabaas Tony Soprano, en werd hij het duister grappige hart van de show. In de jaren die volgden voegde Stevie Van Zandt zich weer bij The Boss en toerden zij samen de wereld rond met de herenigde E Street Band, optredend in de grootste stadions ter wereld. Onbeantwoorde verliefdheden beschrijft elke wending van Van Zandts levendige, gevarieerde en altijd verrassende leven. Dit is zijn verhaal over alle triomfen en dieptepunten. En bovenal over de passie waarmee hij zijn levensverhaal richting heeft gegeven.

Een avond met Stevie Van Zandt
6 oktober 2021
Theater aan het Spui, Den Haag

Tijd: 19.30 (deuren open om 19.00)
Duur: 75 min. interview + Q&A
Entree: € 42,50 (incl. boek, excl. servicekosten)
Interviewer: Leon Verdonschot

Kaartverkoop: https://crossingborder.stager.nl/web/tickets/111102855

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten