Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Eindelijk weer festivals en evenementen in Den Haag: 10 Juli de 4e editie Techmate On The Beach

1 min read

DEN HAAG – 1,5 jaar moesten ze er op wachten, de 4e editie Techmate On The Beach van de gelijknamige Scheveningse evenementen organisatie Techmate. Toen sprak Hugo de Jonge op vrijdag 28 Mei de verlossende woorden “vanaf 30 juni zijn grote evenementen weer mogelijk.”

“Eindelijk! We hebben wel een klein vreugdedansje gedaan” laat Techmate organisator  Koen aan ….. weten. “We hebben hier met z’n alle zo lang op gewacht. Je hoopt er natuurlijk wel op, maar na 3 keer het evenement te hebben verplaatst, durf je niet te veel te hopen.

Op het programma staan onder andere dj’s als de duiste Klaudia Gawlas (Awakenings, Tomorrowland), in 2019 nog verkozen tot Best DJ door het toon aangevende Faze Magazine, en pionier van de elektronische muziek “CJ Bolland, gaat dit een avond worden om niet snel te vergeten.

Techmate On The Beach 2021 zal op 10 Juli 1 van de eerste Haagse evenementen zijn. Na 1.5 jaar wachten schijnt er eindelijk weer licht aan het einde van de tunnel. Liefhebbers van elektronische muziek kunnen in ieder geval nauwelijks wachten. “Mensen hebben hier met z’n alle zo lang op gewacht. Dat merk je aan alles. We gaan zeker uitverkopen” aldus de dolgelukkige organisatie.

Datum: 10 juli
Evenement: Techmate On The Beach 2021
Artiesten: Klaudia Gawlas (DE), CJ Bolland (UK), Mitch de Klein, MOUT
Tickets: www.techmatedj.com

Dit event is ook te vinden in onze agenda of uitgaans app GoneOut

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag