Stappen in Den Haag

support de Haagse Horeca!

Crossing Border lanceert nieuw literair festival – You’ll have to scream LOUDER

2 min read

Te midden van al het gezwalk is er tenminste één onomstotelijk feit… Op zaterdag 10 juli start een nieuw literair festival in Den Haag: You’ll have to scream LOUDER.

Ontdek de talenten van de Nederlandse letteren. Vandaag is een groot deel van het programma bekend en start de kaartverkoop.

You’ll have to scream LOUDER is een nieuw, alternatief literair festival. Het vindt plaats op zaterdag 10 juli in het Energiekwartier rond Zaal 3, Studio Loos en Kunstinstelling NEST. Van literatuur en spoken word tot poëzie, alternatieve muziek en crossovers. Ontdek de talenten van de Nederlandse letteren en check het gratis toegankelijke schrijver/DJ pop-up terras.

Programma

Muziek van Sophie Straat met volledige band en de nieuwe Belgische hip-hop sensatie Chibi Ichigo.

Interviews en voordrachten van debuterende schrijvers Sofie Lakmaker, Helena Hoogenkamp, Sholeh Rezazadeh, Lies Gallez en Lale Gül over haar spraakmakende boek Ik ga Leven.

Poëzie door Levina van Winden en Maxime Garcia Diaz en Edna Azulay 

Spoken Word performances door Elten Kiene, Neusa Gomes, Justin Samgar en Deniz Kavafoglu.

Schrijver/DJ’s op het zonovergoten buitenterras.

En meer…

Het volledige programma wordt in mei aangekondigd.

Info en tickets

De kaartverkoop voor de eerste batch kaarten start op 22 april 2021.

Op dit moment gaan we uit van een scenario waarbij publiek binnen mag zitten met 1,5 meter afstand en buiten op vaste plaatsen. We verkopen in de eerste batch het aantal kaarten dat aansluit bij dit scenario.

Als de festivaldatum dichterbij komt weten we of we meer bezoekers kunnen ontvangen. In dat geval wordt er een tweede batch kaarten verkocht. Als er op de festivaldag nog kaarten beschikbaar zijn kunnen deze op locatie gekocht worden.

You’ll have to scream LOUDER

Zaterdag 10 juli

Energiekwartier, Den Haag

www.screamlouder.nl

Programma: Sophie Straat, Lale Gül, Elten Kiene, Justin Samgar en Deniz Kavafoglu, Sofie Lakmaker, Neusa Gomes, Chibi Ichigo, Helena Hoogenkamp, Sholeh Rezazadeh, Maxime Garcia Diaz, Levina van Winden, Edna Azulay, Lies Gallez en meer..