Stappen in Den Haag

support de Haagse Horeca!

Musicon biedt ruimte aan Haagse rappers

1 min read

In het bekende muziekcentrum aan de Soestdijksekade hebben sinds juni 2020 onder de naam ‘Your Stage Urban’ wekelijks raplessen, studiosessies en online open podia voor de jeugd plaatsgevonden. Bijzonder in een tijd waarin bijna niks meer mocht of kon en dat vonden de deelnemers ook; dolblij waren de talenten om hun coaches en elkaar te kunnen zien en creatief te blijven in deze uitdagende tijden. Dit is duidelijk te zien in deze korte video waarin deelnemers hun terugblikken op het afgelopen seizoen.

Het YouTubekanaal van Musicon is inmiddels gevuld met clips van deelnemers. Aanvankelijk waren deze clips bedoeld als een corona-alternatief voor de gebruikelijke live optredens en festivals voor publiek, maar al doende is deze aanpak vast onderdeel geworden van het hiphop talentenprogramma, dat al sinds 1999 bestaat.

De laatste vijf clips van deelnemers staan vanaf vandaag op YouTube. Er is een competitie aan verbonden, de clip met de meeste views verdient een prijs van honderd euro.

En er is meer.. In 2021 wordt er een nieuw tv-programma gemaakt waarin deelnemers aan Musicon’s hip hop workshops in hun eigen woorden de verhalen uit Den Haag Zuid West zullen rappen.

Website: www.musicon.nl

Facebook: https://www.facebook.com/musicon.nl

Instagram: https://www.instagram.com/musicondenhaag/

barclub-188-cafe-bar-laanvannieuwoostindie-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
comeonin-craftbeer-thaifood-restaurant-denhaag
indy-scheveningen-surinaams-indiaas-denhaag
hendriks-fis-drinks-visrestaurant-ginbar-denhaag
nog-een-bakkie-koffiebarlunchroom-denhaag