Stappen in Den Haag

support de Haagse Horeca!

Bestel je Valentijnsdag verrassing bij de Horeca!

2 min read
valentijnsdag-2021-valentijnsmenu-valentijnsbox-stappenindenhaag

Valentijnsdag is de dag van de liefde en dit jaar heeft dat een dubbele betekenis. Op de eerste plaats natuurlijk voor degene waar je misschien een romantische liefde mee deelt. Of die persoon waar je zo graag mee uit eten gaat of de persoon die dicht tegen je aanzit in het café. En dat brengt ons eigenlijk meteen bij ons tweede punt. Je bent dus graag in de Haagse horeca, die ook nu wat extra liefde nodig heeft. Maar je kunt heel makkelijk beide combineren! Want dit jaar kan je voor de liefde van je leven iets bestellen zoals een Valentijnsbox, Valentijnsdiner of een Valentijns High-Tea.

Inspiratie nodig? Klik op de onderstaande banner voor de Valentijnsideeën in onze uitgelichte Instagram Stories.

Of kijk eens op de website van de maar liefst 100 horecazaken in Den Haag die een Valentijns special hebben. Natuurlijk geweldig om cadeau te geven en of om te krijgen. En je het helpt ook de horeca