Stappen in Den Haag

support de Haagse Horeca!

DEN HAAG INSIDE OUT HELPT JONGEREN DE AVONDKLOK DOOR

1 min read

Het onlinefestival Den Haag Inside Out is terug. De gemeente Den Haag helpt jongeren om de lockdown en avondklok zo energiek en gezellig mogelijk door te komen. Met challenges, talkshows, muziek, workshops én bingo. Alle activiteiten zijn gratis.

Dat jongeren flink geraakt worden door de coronacrisis is duidelijk. De gemeente Den Haag gaat de dialoog met de doelgroep aan om hen zo te ondersteunen en een mooie invulling van de avondklok te kunnen geven. Uit gesprekken met jongeren kwamen allerlei plannen die nu uitgevoerd worden tijdens Den Haag Inside Out.

Vervelen is ondanks de lockdown en de avondklok geen optie; een greep uit het programma:

Skateboardtricks in samenwerking met skatepark Sweatshop, bachata of kompa leren dansen tijdens de dansworkshops van de Haagse Avondklokshow, een online escaperoom met je vrienden maar vanuit je eigen huiskamer, Winnen met Wiwa (Willie Wartaal) waarin jongeren kans maken op thuisbezorgd maaltijden voor de hele familie, het Haags E-Sports Kampioenschappen, make-up tutorials, muziek van Cunla & Jack en Amadeus von Tutuianu & Poor Fiction, dagelijkse Streetsport Challenges van buurtsportcoaches Hamza en Quincy, een heuse bingo en meer.

Het volledige programma is te vinden op www.denhaaginsideout.nl

De partners die zich hard maken voor Den Haag Inside Out zijn Poppodium PAARD, Pip Den Haag, Culture Clash 4U, WSDH, Urban Chicks with Brains, Pro Players, MOment Communicatie, Maria’s Villa, LITT Events, Stagehuis Schilderswijk, GUAP, Urban Chicks with Brains.

DEN HAAG INSIDE OUT

Tijdens de avondklok

www.denhaaginsideout.nl

Gratis online festival