Stappen in Den Haag

support de Haagse Horeca!

Den Haag Inside Out sluit 2020 af met een Knaller

2 min read

Met Den Haag Inside Out sluit 2020 af met een knaller! Het online festival is van 27 tot en met 31 december en biedt vijf dagen lang aan één stuk door live muziek, dj’s, E-sports (Fortnite en Fifa21), een online escape room, video challenges, talkshows, jamsessies, NYE fiësta’s en nog veel meer digitaal lekkers. De gemeente Den Haag helpt met dit festival in samenwerking met Haagse organisaties jongeren om de lockdown in december zo energiek en feestelijk mogelijk door te komen.Alle activiteiten zijn gratis, binnen blijven is nog nooit zo leuk geweest! 

Een greep uit het programma:

Van 27 tot en met 31 december kunnen Haagse jongeren deelnemen aan de Haagse E-sport Kampioenschappen FIFA21 en Fortnite.

De Grote Stream Show Scheveningen met gigs van topartiesten zoals Jebroer, Frenna, De Kraaien, Charly Lownoise en Bilal Wahib.

Iedere dag is er is er via @denhaaginsideout op Instagram een Den Haag Inside Out Challengewaarbij jongeren worden uitgedaagd om de uitdaging van de dag zo spectaculair mogelijk op video vast te leggen.

Inspire To Move Up: Women in Music editie een panel over maatschappelijke uitdagingen van bi-culturele vrouwen tot aan de verbinding tussen popmuziek en urban cultuur.

Inside Out Talks is de Haagse variant op College Tour waarbij onder meer burgemeester Jan Van Zanen, Splinter Chabot en Billy the Kit aan tafel schuiven.

Green Garden presents Vunzige Deuntjes met onder meer Bokoesam, Afrobros en meer vanuit popodium PAARD.

PIP presenteert Morgen is er weer een nacht; een livestream op Oud & Nieuw met De Jeugd van Tegenwoordig en Goldband en een vreugdevuur aan DJ’s die de online bezoekers tot de vroege uurtjes warm houden.

Het volledige programma is te vinden op www.denhaaginsideout.nl.

De partners die zich hard maken voor Den Haag Inside Out zijn Poppodium PAARD, Pip Den Haag, Popagenda Scheveningen, Join Us, Orisun, Culture Clash 4U, Urban Chicks with Brains, Hofstad Festivals met de organisatoren van de Vreugdevuren, Delaroche, WSDH, Pro Playersen, MOment Communicatie. De organisatie ligt in handen van Bureau Graswortel en De Cultuurafdeling van PROOOST Events.

Alle live streams zijn ook terug te vinden in onze agenda en uitgaans app GoneOut.

DEN HAAG INSIDE OUT

27 t/m 31 december

www.denhaaginsideout.nl

Gratis online festival