Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

The Hague Songbook Exchange release concert

2 min read

Wat een tijden leven we in. Gelukkig is er nog muziek die ons creatieve brein stimuleert. Antilounge was al ver voor Covid-19 opdook in China bezig met het realiseren van een muzikaal uitwisselingsproject.
En nu is het eindelijk zover.

The Hague songbook exchange wordt een dubbel album. De ene kant Jazz met artiesten die een compositie van een elektronische muzikant gaan bewerken en spelen in hun eigen stijl. De andere kant Electronic waarop de elektronische muzikant dat zal doen met een compositie van de jazz artiest.
Een uitwisseling tussen 2 verschillende muziek disciplines die elkaars composities opnieuw arrangeren.
Dit wordt allemaal uitgebracht op Challenge Records en natuurlijk op Antilounge. Een unieke samenwerking tussen artiesten, producers en platenlabels.

De combinaties zijn:
Wolfert Brederode & Joost Lijbaart en Generate.
Ellister van der Molen en Sciant Lentement.
Celia Swart en Foresense.
Juraj Stanik en Marric.
Knimes en Stekkerdoos.
Madhara en Zoe Reddy.
Rembrandt Frerichs & Ties Mellema en Alkaloid.
Ben van der Dungen en Olaf Wempe.
Matchless en Adrian Newgent.
John Ruocco en Deadcrow.

De release wordt vrijdag 11 december gevierd in het Paard. Bijna alle artiesten die meedoen gaan ook optreden. Wel is het concert waarschijnlijk alleen te zien en te horen via het internet. Voor meer info en ontwikkelingen hierover, hou dit event in de gaten.

De dubbel CD is vanaf komende vrijdag (20-11-20) te koop via Challenge Records en ligt wereldwijd in de muziekwinkels. De elektronische kant is ook beschikbaar via de antilounge bandcamp.
Ook is de release vanaf vrijdag in zijn geheel te streamen via alle andere digitale muziek platforms zoals bv. Spotify, Deezer en Apple Music.

De vorige Antilounge release is op 17 okt uitgekomen. Marric – Come Home. 

En in 2021 is Antilounge terug met verse releases. Hou ook de socials in de gaten. Instagram  of Facebook 

Buy Here