FINALEVOORSTELLINGEN TALENTEN AAN ZEE

Met shows van Nurlaila Karim, Ernst Daniël Smid & Céline Janssen en vele Scheveningse talenten

Talenten Aan Zee, het jaarlijkse talentontwikkelingsproject van YMCA en Popagenda Scheveningen, is onder de huidige Corona-omstandigheden uitgesmeerd over meerdere maanden van dit jaar. Dit project vol workshops, masterclasses en presentaties van jonge muzikanten, andere cultuurbeoefenaars én bekende artiesten, sluit af met een grote finaledag op zaterdag 28 november in De Oude Kerk in de Keizerstraat. Bij alle voorstellingen mogen maximaal 30 bezoekers aanwezig zijn. De voorstellingen zijn voor de thuisblijvers te volgen via livestreams. 

TICKETS
Wil je live aanwezig zijn? Reserveren is dan wel verplicht. Reserveer hier je tickets en kies voor een of meerdere onderdelen van het onderstaande programma! Onder de strikte richtlijnen van het RIVM mogen wij maximaal 30 bezoekers toelaten, die door de Corona Coach naar hun plek worden geleid. 15 minuten vóór aanvang van de voorstelling bent u welkom.

PROGRAMMA TALENTEN AAN ZEE – DE OUDE KERK KEIZERSTRAAT 8

11.00 – 11.15 uur: Het Haags Matrozenkoor
Het Haags Matrozenkoor, opgericht in 1928, bestaat uit een voorbereidende koorklas en een concertklas bestaande uit sopranen, alten, tenoren en bassen. De concertklas zingt een breed repertoire van klassiek tot modern.

11.30 – 12.15 uur: Schevenings Talent – Docenten Paul Istance & Leah Uijterlinde
De leerlingen Timo van Dalen en Sander van Es (docent Paul Istance) en Isa en Wende Heslinga en Lieze Geelhoed (docent Leah Uijterlinde) geven in dit tijdsblok een prachtige presentatie met diverse popsongs op piano, gitaar en zang. Paul is naast docent bekend als frontman van The Magic Mumble Jumble en Leah als frontlady van Madhara (genomineerd voor de Haagse Music Support Award 2020). Zij zal haar leerlingen begeleiden. Beide docenten geven les bij YMCA Scheveningen.

12.30 – 13.15 uur: Schevenings Talent – Docenten Robin Dirksen & Johnny Bruce Muller
De leerlingen Larisse  Mae, Orla de Graaf en Elise Lo Jacz (docent Robin Dirksen) en Amber Pronk (docent Johnny Bruce Muller) spelen in dit tijdsblok een mooie voorstelling met diverse popsongs op gitaar en zang. Robin, bekend van haar act AVA NOVA, en singer-songwriter Johnny geven beide les bij YMCA Scheveningen. Robin begeleidt Elise Jo en Amber heeft recent deelgenomen aan The Voice Kids!

13.30 – 14.00 uur: Schevenings Talent – Bandsessies met Sharon Overkamp & Els Wentholt
Bandsessies is een bandcoaching-project van Stichting Anton Constandse, dat muzikanten uit de GGZ bij elkaar brengt, een podium biedt en de kans geeft om door te groeien, zowel muzikaal als persoonlijk. Twee topleerlingen van dit project zijn Sharon Overkamp (Share!) en Els Wentholt (What Else) zullen De Oude Kerk in extase brengen.

14.15 – 14.45 uur: Nurlaila Karim ft. leerling Ella – Y-musical Theaterschool
Musicalster Nurlaila Karim (o.a. Miss Saigon, Fame, MAMMA MIA!, The Bodyguard, Les Misérables, Sister Act en Rent) treedt op. Zowel solo als in duet met leerling Ella Gülker van Y-musical Theaterschool! Reserveer de kaarten snel en geniet!

15.00 – 15.30 uur: Klassiek: Diana Byazarti & Jascha Bordon ft. leerlingen viool en dans
Concertvioliste en Diana Byazarti en cellist Jascha Bordon brengen een programma dat bestaat uit licht klassiek/romantische composities van R. Glière en Händel-Halvorsen en Argentijnse Tango’s van C. Gardel. Diana, tevens docent bij YMCA Muziekcentrum, begeleidt drie van haar leerlingen: Raphael van Tol, Carolina en Beatriz Branco. Leerlingen van Diana Meijer Dance & Showbizz Academy dansen een eigen choreografie op de Tango!

Jazz & Gospel: Jonny Boston ft. leerlingen dans: 15.45 – 16.15 uur
De award-winnende saxofonist, zanger en klarinettist Jonny Boston tourde wereldwijd en speelde samen met onder andere Roy Hargrove, John Dankworth, Chris Barber, Georgie Fame en Jamie Cullum. Naast zijn spel in vele jazzgenres, heeft Jonny een voorliefde voor jazz-gospel. Met zijn groep ‘Jonny & the Jazzuits’ werd hij genomineerd voor een Zilveren Duif Award. In Scheveningen-Dorp treedt hij op met klassiek- jazz en gospelpianiste Hanna Marieke. Wij beloven je een betoverende ervaring in De Oude Kerk! Leerlingen van Diana Meijer Dance & Showbizz Academy dansen een eigen choreografie op het beroemde ‘New York New York’.

Céline Janssen & Ernst Daniël Smid 16:30 – 17.00 uur
Sopraan Céline Janssen wil opera dichter bij het publiek brengen, zowel bij jong als oud. Haar optreden met de bekende opera- en musicalzanger Ernst Daniël Smid in de schitterende ambiance van De Oude Kerk is daar een uitgelezen mogelijkheid voor. De aan het Fontys Conservatorium Tilburg afgestudeerde Céline werkte verder onder andere met Claudia de Breij, Ellen ten Damme en Paul de Leeuw en ze gooide hoge ogen bij het SBS6-zangprogramma We Want More. Ernst Daniël Smid behoeft eigenlijk geen introductie. In 2008 werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau voor dertig jaar lang zich op exceptionele wijze verdienstelijk maken voor de klassieke muziek, de samenleving en bijdrage aan diverse goede doelen. Onlangs was Ernst Daniël te zien als deelnemer aan het razend populaire televisieprogramma The Masked Singer. Een waardig slot van Talenten Aan Zee!

PROGRAMMA STUDIO 26 – KEIZERSTRAAT 26

Workshop ‘Poetry In Zpace’ | 13:00 – 14:00 – 15:00 uur
Op 28 november van 13:00 tot 16:00 uur worden er naast presentaties in de Oude Kerk ook elk uur 3 interactieve gedichtenworkshops van Randolph Schwidder bij Studio 26 gegeven. In geluid, teken en gebaar, wordt het platte vlak of het geschreven woord verheven tot een bestaande vorm in meerdere dimensies. Daarna is er een rondleiding langs de tentoonstelling ‘Aarde mijn aarde’ door studio-eigenaar en kunstenares Kiek Bangert. De workshop en rondleiding duren samen ongeveer 50 minuten.

RESERVEER HIER JE TICKETS
en kies voor een of meerdere onderdelen van het bovenstaande programma!

LIVESTREAM
De voorstellingen worden voor de thuisblijvers via een livestream uitgezonden. Altijd fijn als je geen live-ticket hebt! Lekker lui vanaf je bank kun je deze livestream volgen via de Facebookpagina’s van Poppodium Aan Zee, Popagenda Scheveningen en YMCA Scheveningen.

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag